HomeΚΡΗΤΗΣε Ιεράπετρα και Ανώγεια σήμερα ο Θεοδωράκης

Σε Ιεράπετρα και Ανώγεια σήμερα ο Θεοδωράκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Ιεράπετρα και τα Ανώγεια θα επισκεφτεί σήμερα ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Κρήτη.

Ο κ. Θεοδωράκης χθες συναντήθηκε με εκπροσώπους αρχών και φορέων στο Λασίθι ενώ σχολίασε τόσο το φορολογικό νομοσχέδιο όσο και τα σενάρια εκλογών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού:

Για το φορολογικό νομοσχέδιο:

«Η κυβέρνηση μετατρέπει όλα τα νομοσχέδια σε φορολογικά. Χάνει πολύτιμο χρόνο, όπως έκανε και το 2015, δεν κάνει τις μεγάλες αλλαγές που είναι απαραίτητες, δεν προχωρά σε τομές και μεταρρυθμίσεις, δεν τολμά να απελευθερώσει την οικονομία και ως αποτέλεσμα είναι “φόροι, φόροι, φόροι”. Οι αριστεροί δεν βάζουν κόφτες, βάζουν δρεπάνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε και αυτό το διήμερο στη Βουλή να πούμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος και αυτός ο δρόμος είναι, ο δρόμος της ανάπτυξης, των επενδύσεων, της επιχειρηματικότητας. Θα πρέπει η κυβέρνηση να μάθει να βγάζει τα εμπόδια, από την πορεία της οικονομίας και όχι να προσθέτει καινούργια».

Για τα σενάρια εκλογών:

«Το σενάριο των εκλογών δεν υπήρχε και εμείς είχαμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα στον ελληνικό λαό: ότι όλα αυτά ήταν και ένα επικοινωνιακό κόλπο να τρομοκρατηθούν και οι 153 να ψηφίσουν και να μην φοβούνται ότι θα γίνουν οι εκλογές και θα χάσουν την έδρα τους. Εκλογές δεν θα γίνουν, το θέμα είναι αν θα υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας. Φοβάμαι ότι και με αυτά τα καινούργια μέτρα που έρχονται η ανάκαμψη ή η ανάσταση όπως έλεγε και ο κ. Τσίπρας της οικονομίας αναβάλλεται επ΄ αόριστον».

Το σημερινό του πρόγραμμα

Ιεράπετρα

11.00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη

11.30 Συνάντηση με φορείς στην αίθουσα του Δημαρχείου Ιεράπετρας

12.00 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

13.00 Συνάντηση, στο σημείο Στόμιο, με τους πληγέντες από την τελευταία πυρκαγιά στην περιοχή της Ανατολής

14.30 Επίσκεψη στο μνημείο Ηρώων Θυμάτων της Ναζιστικής Θηριωδίας στην Βιάννο. Τον Σταύρο Θεοδωράκη θα συνοδεύσει ο δήμαρχος, Παύλος Μπαριτάκης.

Ανώγεια

17.30 Άφιξη στο Δημαρχείο Ανωγείων

Υποδοχή από τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Καλλέργη και στελέχη του Ποταμιού- Συζήτηση

18.00 Επίσκεψη στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Προσφύγων Ανωγείων

18.45 Δηλώσεις στα ΜΜΕ

19.00 Ανοιχτή Εκδήλωση και ομιλία του Επικεφαλής στην αίθουσα Μ. Κεφαλογιάννης (13ης Αυγούστου)

Διαφήμιση
Διαφήμιση