HomeΚΡΗΤΗΚαρέ – καρέ η επίσκεψη του Στ. Θεοδωράκη στο Λασίθι

Καρέ – καρέ η επίσκεψη του Στ. Θεοδωράκη στο Λασίθι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος θα έχει μία σειρά επαφών με φορείς του νησιού.

Ώρα 10.40

Άφιξη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

THEODORAKHS AERODROMIO

 

Ώρα 11.30

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο

THEODORAKHS2

Ώρα 12.00

Βόλτα στην πλατεία της Νεάπολης

THEODORAKHS LASITHI

Στάση για μία σουμάδα (παραδοσιακό αφέψιμα της περιοχής) με τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Νεάπολης, Σταύρο Τζωρτζη, Γιάννη Γιαλελάκη και Μιχάλη Ταμπουρατζή

THEODORAKHS LASITHI1

Ώρα 12.30

Επίσκεψη στο Κέντρο Φροντίδας Παιδιού – Παιδόπολη Νεάπολης. Ο διευθυντής, Γιάννης Αρώνης ενημέρωσε τον επικεφαλής του Ποταμιού ότι το Κέντρο φιλοξενεί 32 αγόρια 6 έως 18 ετών από όλη την Ελλάδα. Τον ενημέρωσε επίσης ότι το Κέντρο πάσχει από έλλειψη προσωπικού. Απαιτείται τουλάχιστον ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, μάγειρας και επιμελητές για να φροντίζουν τα παιδιά σε βάρδιες όλο το 24ωρο.

THEODORAKHS NEAPOLH THEODORAKHS NEAPOLH1

Ώρα 1.00

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβό, και τους αντιδημάρχους.

THEODORAKHS DHMOS

Μετά την συνάντηση ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε:

«Δεν θα υπάρξει επανεκκίνηση της χώρας αν δεν ενισχύσουμε τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες των δήμων. Αυτό πρέπει να είναι το νέο μοντέλο. Να ζητάμε μεν ευθύνες από τους Δημάρχους αλλά να τους προσφέρουμε ένα πλαίσιο δράσης που να τους επιτρέπει να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν. Αυτή είναι μια καινούργια πολιτική συμφωνία που πρέπει να υπάρξει στην χώρα. Ελπίζω όταν ξεπεράσουμε όλα αυτά τα μικρά που μας “τρώνε” κάθε μέρα, τα οποία στην ουσία δεν είναι καθόλου μικρά γιατί διαιωνίζουν την οικονομική κρίση, να ασχοληθούμε και με τα σημαντικά ζητήματα της κοινωνίας. Ένα απ’ αυτά είναι και η ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Ώρα 1.30

Συνάντηση με Φορείς του Αγίου Νικολάου.

THEODORAKHS EPIMELHTHRIO

Στο Επιμελητήριο Λασιθίου παρευρέθηκαν και ενημέρωσαν τον Σταύρο Θεοδωράκη για τα προβλήματα του κλάδου τους οι:

Πελαγία Πετράκη (Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου), Εμμανουήλ Βαρκαράκης (Πρόεδρος Ξενοδόχων Λασιθίου), Νίκος Ζαχαριάδης (Πρόεδρος Συνεταιρισμού Κριτζάς), Μαρία Μαρκάκη (αντιπρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αγίου Νικολάου και γραμματέας Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων)

Διαφήμιση
Διαφήμιση