HomeΣΠΟΡΦορτσάρει ο Κώτσιος

Φορτσάρει ο Κώτσιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεπερνά το σφίξιμο στον δικέφαλο ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ * Εμπλοκή νέων επιχειρηματιών στα κοινά

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά το σφίξιμο στον δικέφαλο που αισθάνθηκε στο εκτός έδρας ματς με τον Άλιμο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, μάλιστα, θα επιχειρήσει να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα της Πέμπτης (19/5) και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα τεθεί στη διάθεση του ΟΦΗ για τον «τελικό» ανόδου με τον Φωστήρα στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Κανονικά προπονήθηκε ξανά ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος όμως έχει χάσει έδαφος λόγω του τραυματισμού του, ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Αντώνης Μπουρσέλης που δε θα αγωνιστεί την Κυριακή (22/5).

Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον Φωστήρα με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Νέο «αίμα» στα διοικητικά του ΟΦΗ

Δύο νέοι επιχειρηματίες αναμένεται να εμπλακούν στα διοικητικά της κρητικής ομάδας αν κρίνει κανείς από την παρουσία τους στο πλευρό των ήδη υπαρχόντων μελών.

Συγκεκριμένα, οι Νίκος Πλατάκης και Μανώλης Ορφανάκης παρακολουθούν από κοντά την προσπάθεια του ΟΦΗ για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το βράδυ της Δευτέρας (16/5), μάλιστα, μετά το Δ.Σ., οι δύο επιχειρηματίες έδωσαν το «παρών» σε έξοδο στελεχών του Ομίλου στο μαγαζί του Μηνά Πίτσου και της συζύγου του.