HomeΚΟΣΜΟΣΟι τζιχαντιστές αναγκάζουν τους κατοίκους της Μοσούλης να έχουν μούσι!

Οι τζιχαντιστές αναγκάζουν τους κατοίκους της Μοσούλης να έχουν μούσι!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρότατες ποινές αντιμετωπίζει, όποιο μέλος του Ισλαμικού Κράτους δεν… αφήσει μούσι! Καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με την Ντιουάν αλ-Χισμπά, την αποκαλούμενη «αστυνομία ηθικής» των τζιχαντιστών, οι άντρες, που μένουν σε περιοχές που ελέγχει ο ISIS, απαιτείται να έχουν μούσι με την πολύ λογική αιτιολόγηση πως: «Όποιος ξυρίζεται γίνεται γυναίκα».

Ένας εκ των κατοίκων της Μοσούλης που κατάφερε να δραπετεύσει εκμυστηρεύτηκε πως όταν όλοι έχουν μούσια και φορούν κοντά παντελόνια, τότε οι τζιχαντιστές μπορούν να αναμειγνύονται με το πλήθος.

Όσοι, βέβαια, αρνούνται να υπακούσουν απολαμβάνουν τις ανέσεις της φυλακής για περίπου τρεις εβδομάδες ή στην καλύτερη περίπτωση μαστιγώνονται. Κυρίως όμως το πρώτο, με σκοπό, σε όσο διάστημα μείνουν εκεί, να έχει τα απαιτούμενα μούσια, αφού δεν μπορεί να ξυριστεί.

«Βλέπουν πόσο γρήγορα προχωρά ο στρατός προς την απελευθέρωση της Μοσούλης και θέλουν, όταν έρθει η ώρα, να μπορούν να υποκριθούν τους απλούς πολίτες» είπε ο κάτοικος.

Όσοι ξυρίζονται σέρνονται στα τζιχαντιστικά δικαστήρια. Ελάχιστες φορές τη γλιτώνουν με πρόστιμο μέχρι 400 δολάρια. Τα κουρεία, πλέον παρακολουθούνται συστηματικά, ώστε να κουρεύουν μόνο και να μην ξυρίζουν τους κατοίκους.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση