HomeΚΡΗΤΗΑποφασίζουν οι δάσκαλοι οδήγησης για… τις κινητοποιήσεις τους

Αποφασίζουν οι δάσκαλοι οδήγησης για… τις κινητοποιήσεις τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεδριάζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης Ηρακλείου, προκειμένου να αποφασίσουν όλοι μαζί από κοινού για το τι μέλλει γενέσθαι με τις κινητοποιήσεις τους.

Στη συνεδρίαση μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και η πρόταση που έκανε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και αφορά στη σύσταση επιτροπών ελεγκτών του Μηχανολογικού, οι οποίοι θα εξετάζουν υποψήφιους οδηγούς εντός του ωραρίου τους για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο κ. Αρναουτάκης έκανε την πρόταση αυτή, προκειμένου να ομαλοποιηθεί λίγο η κατάσταση με το μεγάλο αριθμό υποψηφίων οδηγών, που περιμένουν αρκετό διάστημα για να πάρουν την πολυπόθητη άδεια οδήγησης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δάσκαλοι οδήγησης έχουν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες σε κατάληψη έξω από το κτίριο του Μηχανολογικού, διαμαρτυρόμενοι για την συνεχιζόμενη αποχή των υπαλλήλων της υπηρεσίας.

Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι της υπηρεσίας συνεχίζουν να κρατούν την ίδια στάση, καθώς η Κυβέρνηση επιμένει στην απόφαση της να καταργηθεί το επίδομα, που ελάμβαναν για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις οδήγησης.

Οι ίδιοι εμφανίζονται αμετακίνητοι από τη διεκδίκηση του επιδόματος, υποστηρίζοντας ότι δε θα σταματήσουν τον αγώνα τους, αν δεν πάρουν ξανά το συγκεκριμένο επίδομα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση