HomeΣΠΟΡ«Μολών λαβέ» λέει ο Βρέντζος για το Μαρτινέγκο!

«Μολών λαβέ» λέει ο Βρέντζος για το Μαρτινέγκο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλο ζήτημα έχει προκύψει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στα ενετικά τείχη, κάτι που απασχολεί έντονα τον Εργοτέλη και το Μαρτινέγκο. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Βρέντζος, με τοποθέτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επεσήμανε τα εξής:

«Σχετικά με το θέμα που τέθηκε, ξανά, από την αρχαιολογική υπηρεσία η οποία ζητά την απομάκρυνση όλων των δραστηριοτήτων περί των ενετικών τειχών του Ηρακλείου, γεγονός που ακουμπάει τον Εργοτέλη απειλώντας τη στέγαση του στο Μαρτινέγκο, θέλω να τονίσω και να ξεκαθαρίσω, προς πάσα κατεύθυνση, τα εξής:

ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, το σπίτι εκατοντάδων παιδιών που αθλούνται καθημερινά εκεί, το σπίτι χιλιάδων φίλων του Συλλόγου, το σπίτι πολλών γενιών Εργοτελιτών και γενικά Ηρακλειωτών που μεγάλωσαν μέσα σ’ αυτό.

Το Μαρτινέγκο είναι το σπίτι μας. Όποιος θέλει να το πάρει, θα πρέπει να περάσει, μεταφορικά και κυριολεκτικά, από πάνω μας.

Κι επειδή τα μέλη της αρχαιολογικής υπηρεσίας προφανώς γνωρίζουν καλά την ιστορία της χώρας μας, αλλά δυστυχώς φαίνεται να μην την κατανοούν, εμείς οι Εργοτελίτες & οι Εργοτελίτισσες τους διαμηνύουμε το εξής:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση