HomeΚΡΗΤΗΗ κινηματογραφική… καταδίωξη «αποκάλυψε» την ζωοκλοπή

Η κινηματογραφική… καταδίωξη «αποκάλυψε» την ζωοκλοπή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία κινηματογραφική… καταδίωξη ανάμεσα στις αστυνομικές αρχές και σ’ ένα αγροτικό όχημα σε δρόμο του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων «αποκάλυψε» την ζωοκλοπή 39 αιγοπροβάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το απόγευμα της Κυριακής άνδρες των ΤΑΕ Ηρακλείου έκαναν σήμα σ’ ένα αγροτικό στο οποίο επέβαινε ένας 23χρονος κι ένας 39χρονος άνδρας για έλεγχο με τον οδηγό όμως να μαρσάρει επιδεικτικά και να αναπτύσει ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το αυτοκίνητο για αρκετά χιλιόμετρα και τελικά το ακινητοποίησαν.

Όπως αποδείχθηκε από τον έλεγχο που έκαναν οι αρχές στο ποιμνιοστάσιο του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34 αιγοπρόβατα τα οποία είχαν κλαπεί λίγες ημέρες πριν από το μαντρί δύο Κρητικών (49  και 65 χρόνων). Μάλιστα, 8 από τα 34 ζώα είχαν ήδη σφαχτεί.

Οι αρχές κατάσχεσαν το αγροτικό όχημα του 23χρονου αλλά και ένα αγροτικό ιδιοκτησίας ενός 29χρονου που βρέθηκε στο ποιμνιοστάσιο με τον ίδιο να αναφέρει – ψευδώς – στις αρχές ότι το είχαν κλέψει άγνωστοι.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο ο 29χρονος όσο ο 23χρονος κι ο 39χρονος να συλληφθούν και να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση