HomeΚΡΗΤΗΣτην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το Matala Beach Festival

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το Matala Beach Festival

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τελικη ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το μουσικοχορευτικό τριήμερο του Matala Beach Festival.

Ήδη το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα δυνατά ονόματα όπως ο Tonis Sfinos, Onirama και Koza Mostra!

Το Matala Beach Festival επιστρέφει και φέτος στην παραλία όπου έζησαν τα «παιδιά των λουλουδιών» στις 17, 18 και 19/06, με συναυλίες, live πάρτι και happenings. Τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο Cave Stage των Ματάλων το τριήμερο αυτό, έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται γνωστά.

Έτσι, τo φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα και το Cave Stage θα υποδεχτεί τους:

Alone Together  με τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως Jimi Hendrix, Ten Years After, Cream & ZZ Top, συνεπαίρνοντας το κοινό στην εποχή των ‘60s και ‘70s.

Soul Fire που με την εμφάνιση τους στην σκηνή το Ματάλων θα χαρίσουν στιγμές μοναδικές στους φίλους της reggae μουσικής, αφού πρόκειται για ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του είδους στη χώρα μας.

Billi Merziotis & After Hours, η αγάπη τους για την Blues και την Rock μουσική τους οδήγησε στη δημιουργία ενός μουσικό project τιμώντας αγαπημένους καλλιτέχνες που σημάδεψαν αυτά τα είδη της μουσικής. Το σχήμα θα ερμηνεύσει τραγούδια των Led Zeppelin, Jimi Hendrix και Stevie Ray Vaughan.

Koza Mostra: Ο Ηλίας Κόζας και η παρέα του σε ήχους ska, Balkan, rock, punk, indie αλλά και τραγούδια του μεσοπολέμου.

Φίλιππος Πλιάτσικας: με μουσικές από τη χρονιά του 1987, προσωπικές του επιτυχίες, κομμάτια από την πορεία των Πυξ Λαξ καθώς και τα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

Τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, Σάββατο 18 Ιουνίου, στο Cave Stage θα ανέβουν οι:

Crossroads: Με εμφανίσεις σε δημοφιλή Φεστιβάλ αλλά και συναυλίες σε ολόκληρη την Κρήτη, οι Crossroads έρχονται για 4η χρονιά στη σκηνή των Ματάλων με μουσικές από το κλασσικό rock των 60s και 70s και το hard rock και heavy metal των 90s.

Kulamacus The Band: Πέντε πολύ καλοί φίλοι και μουσικοί με θετική ενέργεια και όρεξη σε ρυθμούς swing, jazz και latin.

Sgt. Pepper΄s (Beatles Tribute Band): Η αγάπη πέντε μουσικών για το σπουδαιότερο συγκρότημα όλων των εποχών, τους Beatles, στάθηκε η αφορμή για την δημιουργία του συγκροτήματος. Σε μια προσπάθεια να καλύψουν το πολύπλευρο έργο των Beatles, παρουσιάζουν στιγμές από τα άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος ερμηνεύοντας αξέχαστες επιτυχίες όπως She Loves You, Twist and Shout, All You Need is Love, κ.α.

Onirama: Ένα από τα πιο δημοφιλή και ποπ συγκροτήματα στην χώρα μας. Οι Onirama θα ερμηνεύσουν κομμάτια από την προσωπική τους συλλογή ενώ παράλληλα θα ερμηνεύσουν και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Tonis Sfinos: Μέσα από ένα φαντασμαγορικό show γεμάτο τραγούδι και χορό, ο Tonis Sfinos θα είναι και φέτος στα Μάταλα για να εκτοξεύσει το κέφι στα ύψη. Μαζί του θα βρίσκονται οι Playmates, η παιχνιδιάρα Λόλα και η Μόνικα για να ερμηνεύσουν αξέχαστες επιτυχίες των 60s, 70s και 80s.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το line up της τρίτης και τελευταίας ημέρας, αναμένονται σύντομα.ea

Διαφήμιση
Διαφήμιση