HomeLife & StyleΗ Miss Κρήτη 2015 σε μεγάλο Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς

Η Miss Κρήτη 2015 σε μεγάλο Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

misskriti2015 (1)misskriti2015 (2)Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του τίτλου της Miss Κρήτη 2015” στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, ο δρόμος ανοίγεται διάπλατα για την Μαριάννα Δοξαστάκη, η οποία επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World Next Top Model 2016.

Η Μαριάννα αναχωρεί την Παρασκευή 20 Μαΐου για τον Λίβανο και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία που θα ακολουθήσουν οι υποψήφιες του διαγωνισμού.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 31 Μαΐου και ώρα 8μμ στο Grand Hills Hotel στην πόλη Μπρουμάνα, όπου 44 υποψήφιες καλλονές από όλο τον κόσμο θα διαγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου, με την όμορφη Μαριάννα να βρίσκεται ανάμεσα τους. Την λαμπρή βραδιά θα καλύψουν διεθνή μέσα από όλο τον κόσμο, ενώ υπολογίζεται ότι πάνω από 30 εκατομμύρια τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό γεγονός.

Η 22χρονη Μαριάννα με καταγωγή από την Ιεράπετρα είναι απόφοιτη του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων, ενώ αυτή την περίοδο εργάζεται ως αεροσυνοδός. Έχοντας ήδη έναν τίτλο στο ξεκίνημα της καριέρας της, η όμορφη κρητικοπούλα θα αναχωρήσει γεμάτη αισιοδοξία και περηφάνια για να ζήσει ξεχωριστές στιγμές που θα τη γεμίσουν εμπειρία.

Στο πλευρό της είναι πάντα οι διοργανωτές των Παγκρήτιων Καλλιστείων και η εταιρία παραγωγής Cretanart Productions, οι οποίοι επιμελούνται την προετοιμασία της και φροντίζουν να μην της λείψει τίποτα.

misskriti2015 (4)misskriti2015_marianna doxastaki (1)Τις εμφανίσεις της Μαριάννας για τον μεγάλο διαγωνισμό προσφέρουν: το atelier Donna Victoria της Κάλις Κοκκινάκη, το Eva’s Fashion Gallery, τα καταστήματα μαγιό & εσωρούχων Fms Stores και το κατάστημα υποδημάτων GL Borgini. Η Γιούλη Πιργιανάκη και ο Μιχάλης Κασσαπάκης από την Cristi Academy επιμελούνται το styling και την κινησιοτεχνία αντίστοιχα. Τη φωτογράφιση για τις ανάγκες του διαγωνισμού ανέλαβε ο Μάνος Χαλαμπαλάκης και τα video ο Στέφανος Ματεντζόγλου.

Το σίγουρο είναι πως η ελληνική αποστολή θα εκπροσωπηθεί επάξια στον λαμπερό αυτό διαγωνισμό ομορφιάς και να τονίσουμε πως σε ψηφοφορία που πραγματοποιείται διαδυκτιακά, η Μαριάννα είναι ήδη στην πρώτη 10άδα.

Μπορούμε όλοι να τη στηρίξουμε με την ψήφο μας μπαίνοντας στην παρακάτω διεύθυνση:

http://www.pageantvote.net/pageants/668/contestants/5289?voted=true#_=_

Σημ: Η ψήφος μπορεί να επαναλαμβάνετε ανά 24 ώρες.misskriti2015_marianna doxastaki (4) misskriti2015_marianna doxastaki (3)

Διαφήμιση
Διαφήμιση