HomeΣΠΟΡΕπισκοπή Φωστήρας 1-1

Επισκοπή Φωστήρας 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήρθε ισόπαλος (1-1) εκτός έδρας με την Επισκοπή και πλέον θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τον ΟΦΗ ο «Φονέας»

Εχασε το πλεονέκτημα της ισοπαλίας… Ο Φωστήρας δεν κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Επισκοπή (1-1 το τελικό αποτέλεσμα) το απόγευμα της Κυριακής (15/5) για την 29η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έδωσε την ευκαιρία στον ΟΦΗ  να τον προσπεράσει, ενώ απώλεσε το πλεονέκτημα της ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή (22/5) στο Ηράκλειο.

Η ομάδα του Ταύρου κατάφερε να προηγηθεί με τον Ντάφλα στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο η χαρά της κράτησε μόνο δύο λεπτά, καθώς στο 58′ ο Νίκου σκόραρε για λογαριασμό των γηπεδούχων, φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μόνο «τρίποντο» την ερχόμενη αγωνιστική στο Ηράκλειο, προκειμένου να πάρουν αυτοί το «εισιτήριο» για τη Β’ Εθνική.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Σπύρος Σπυριδάκης):Γεωργίου, Καψιώτης, Νίκου, Παπαδήμα, Χαλκιαδάκη, Μπάτζεφ, Γούλας (69′ λ.τ. Σίσκοφ), Ιβάνοφ (90′ Πάττας), Μίλιτς, Μηνάς, Ντινιωτάκης (90′ Μανωλακάκης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιόρας, Καλημέρης, Κόπελας, Νικολόπολος (74′ Καϊμακαμούδης), Βελέτης, Μαγγίνας, Ντάφλας, Σκάρος, Όγκμποε, Στάμος (55′ Ταχματζίδης), Ζαγοριανός (90′ Γεροκωνσταντής)

Διαφήμιση
Διαφήμιση