HomeΚΡΗΤΗTo μήνυμα του Β. Λαμπρινού για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

To μήνυμα του Β. Λαμπρινού για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε γραπτή δήλωση που απευθύνεται στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων αλλά και τους γονείς τους προέβη ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος στο μήνυμά του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν αύριο Δευτέρα 16 Μαΐου ολοκληρώνουν μια πολύχρονη επίμοχθη προσπάθεια για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους.

Η επιτυχημένη ένταξη των τελειοφοίτων των Λυκείων στα Ανώτερα και Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, θα αποτελέσει την δικαίωση της προετοιμασίας που προηγήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα για την κατάκτηση των στόχων τους. Αναμφίβολα, έναν από τους σημαντικούς σταθμούς στην πορεία της ζωής τους.

Αλλά και όσοι υποψήφιοι δεν κατορθώσουν αυτή φορά να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τους δοθούν και άλλες πολλές και ουσιαστικές ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον.

Στους  γονείς των μαθητών, οι οποίοι σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την χώρα μας, στάθηκαν θερμοί συμπαραστάτες στην εκπαιδευτική δοκιμασία των παιδιών τους, οφείλεται ξεχωριστή μνεία και ένα δίκαιο «εύγε».

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές».

Διαφήμιση
Διαφήμιση