HomeΣΠΟΡΦαμπίνιο: «Ποιός Φωστήρας; Τώρα έχουμε τον Αλιμο!»

Φαμπίνιο: «Ποιός Φωστήρας; Τώρα έχουμε τον Αλιμο!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ποιος Φωστήρας; Τώρα έχουμε να παίξουμε με τον Άλιμο» τονίζει ο Βραζιλιάνος Φαμπίνιο, μιλώντας για τα δυο τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής.

«Θέλουμε δυο νίκες για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο και αυτό πρέπει να κάνουμε» επισημαίνει ο μέσος του ΟΦΗ σε συνεντευξη του στην εφημερίδα «Πατρίς» του Ηρακλείου.
Ο Φαμπίνο πάντως καλεί τους συμπαίκτες του να βγάλουν απο το μυαλό τους το παιχνίδι με τον Φωστήρα και να προσηλωθούν σε εκείνο με τον Αλιμο που προηγείται την Κυριακή στην Αθήνα. Οπως λέει «αυτό είναι το ματς που έχουμε μπροστά μας και πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Να πάμε με το καλό να κερδίσουμε και στην συνέχεια κοιτάμε το παιχνίδι με τον Φωστήρα”.
Ο 32 χρονος Βραζιλιάνος μέσος, λέει για την παρουσία του στον ΟΦΗ “ήξερα από την αρχή ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και το ζω καθημερινά. Ξεκινήσαμε κάπως άσχημα αλλά από τον Γενάρη και μετά γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά και έχουμε καταφέρει να γυρίσουμε την κατάσταση και να είμαστε κοντά στον στόχο μας”

Ο ίδιος τονίζει ότι ποτέ δεν έχασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου ακόμα κι όταν η ομάδα βρισκόταν πολύ πίσω στην βαθμολογία :“Σίγουρα μέχρι τον Δεκέμβριο τα πράγματα δεν μας πήγαν και τόσο καλά αλλά είμαστε ΟΦΗ και δεν γινόταν να τα παρατήσουμε. Το πιστέψαμε, έγιναν και αλλαγές στην ομάδα και με συνέπεια και σταθερότητα στον β` γύρο αποδείξαμε ότι αξίζουμε την άνοδο”.

Με δυο παιχνίδια να απομένουν πλέον και τον ΟΦΗ να έχει φτάσει τον Φωστήρα στην κορυφή το κλίμα σύμφωνα με τον έμπειρο παίκτη είναι πολύ καλό και όλοι πια πιστεύουν στην ολοκλήρωση της ανατροπής:

“Εδώ που φτάσαμε είναι πλέον στα χέρια μας. Με δυο νίκες παίρνουμε το πρωτάθλημα και πετυχαίνουμε τον στόχο μας. Δεν θα είναι όμως εύκολα τα πράγματα και χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ. Έχουμε καλή ομάδα αλλά πρέπει να σεβόμαστε και τις υπόλοιπες”.

Αναφερόμενος στην διακοπή του πρωταθλήματος ο μέσος του ΟΦΗ δήλωσε ότι δεν θα επηρεάσει αρνητικά: “Για μας δεν αλλάζει κάτι. Παίξαμε σε ένα φιλικό με τον ΠΟΑ, είμαστε σε καλή κατάσταση και ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά σε επίσημο παιχνίδι”

Ο Φαμπίνιο στάζει μέλι μιλώντας για τον κόσμο και θεωρεί ότι έχει σημαντικό μερίδιο στην αντεπίθεση του ΟΦΗ επισημαίνοντας ότι αν έρθει τελικά η άνοδος θα είναι αφιερωμένη και σ` αυτόν: “Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι η μεγάλη του δύναμη. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει το ίδιο και στο τελευταίο παιχνίδι. Ένα γεμάτο Γεντί Κουλέ θα μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά και στους φιλάθλους. Προσωπικά αν όλα πάνε καλά θα ήθελα να αφιερώσω το πρωτάθλημα στον κόσμο και στην οικογένεια μου που με στηρίζει”.

Όσο για τον ίδιο και την εμπειρία του στον ΟΦΗ και το Ηράκλειο λέει: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα, όλα είναι καλά εδώ. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού που με άφησε πίσω αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Τώρα πια είμαι καλά και στην διάθεση του προπονητή μου. Είτε παίζω για ένα λεπτό είτε για ενενήντα θέλω να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση