HomeΣΠΟΡΟι παγίδες που πρέπει να αποφύγει ο ΟΦΗ

Οι παγίδες που πρέπει να αποφύγει ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ βρίσκεται ήδη μπροστά στη βρύση έτοιμος να πιει νερό. Δύο αγωνιστικές και το πρώτο πρωτάθλημα της επανεκκίνησής του, ολοκληρώνεται με τον ίδιο να έχει το αβαντάζ του φαβορί, ως συγκάτοικος του Φωστήρα στην κορυφή με τον οποίο θα αναμετρηθεί την επόμενη Κυριακή στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» για το εισιτήριο ανόδου.

Τα φλας έχουν πέσει έντονα στο αγωνιστικό. Αλλά αλίμονο στην ομάδα που υποτιμήσει αντίπαλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώτος μπορεί να την πατήσει από τον τελευταίο, όσο σκορποχώρι κι αν είναι αυτός. Νωπό και τρανταχτό, το πάθημα του Άγιαξ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ λοιπόν πρέπει να πάει σοβαρός στον Άλιμο με τους Τράχωνες.

Το ματς του Φωστήρα στην Επισκοπή δεν είναι στο χέρι του ΟΦΗ. Αν η Επισκοπή νικήσει, τον ΟΦΗ θα τον ευνοεί και η ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική, αλλά έτσι κι αλλιώς θα παίξει για τη νίκη. Επομένως τον ίδιο και πιο ξεκάθαρο στόχο θα έχει, σε όποια άλλη περίπτωση….

Από την άλλη όμως, εφόσον τα αποτελέσματα της προσεχούς Κυριακής, κρατήσουν τον Φωστήρα με δυο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) που θα δίνουν σε κείνον τον τίτλο, τότε η ομάδα του ΟΦΗ χρειάζεται την ιδανική και απόλυτη προετοιμασία σε όλους τομείς. Ο ΟΦΗ θα πρέπει να έχει απαντήσεις σε όλα και πρώτα στο «πονήρεμα» με τις κόκκινες που ξεχρεώνουν οι παίκτες του Φωστήρα στην Επισκοπή (την οποία μάλλον βλέπουν στον Ταύρο ή πολύ οικεία, ή πολύ αδύναμη), ώστε να τους έχουν στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης». Ηλίου φαεινότερο, ότι ο αντίπαλος του ΟΦΗ, έχει ήδη επιλέξει μεθόδους, ενώ είναι και ο κλασικός εκφραστής του σκληροτράχηλου παιγνιδιού, ικανού να σπάζει νεύρα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες.

Η αντιμετώπιση δηλαδή κάθε σκοπιμότητας στο παιγνίδι αυτό, είτε με τον τσαμπουκά, είτε με το «πέφτω κάτω και δεν σηκώνομαι επειδή θα με ευνοεί και η ισοπαλία» ή πετιέται όπως στο Μενίδι ένα καφεδάκι στα πόδια ενός ποδοσφαιριστή και εκείνοι καλούν τα ασθενοφόρα για να προκαλέσουν διακοπή, αποτελούν ενδεικτικές περιπτώσεις.  Κάτι τέτοια ή παρόμοια , θα χρειασθεί να τα αντιμετωπίσει με καλή οργάνωση ο ΟΦΗ, αφού αποτελούν σενάρια επί γεγονότων που δεν είναι πρωτόγνωρα στα ελληνικά γήπεδα. Και αυτά αφορούν τη συγκέντρωση της προσοχής των ποδοσφαιριστών και την προστασία από τις κερκίδες.

Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για την ολοκλήρωση κάθε πτυχής της προετοιμασίας ενός αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο μέσα στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο. Να πάνε όλα καλά και έχουμε καιρό να ρίξουμε και πιο έντονα τα φλας στα συμβαίνουν στο πεδίο της εκκαθάρισης της ΠΑΕ και όλα όσα αυτονόητα προκύψουν την επόμενη μέρα με προσδοκώμενο τη σύσταση μιας νέας ΠΑΕ…

Διαφήμιση
Διαφήμιση