HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ«Μάγεψαν» οι «Νεφέλες» των μαθητών

«Μάγεψαν» οι «Νεφέλες» των μαθητών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Νεφέλες του Αριστοφάνη… μια δημιουργική προσέγγιση» από τους μαθητές γυμνασίου της Αγίας Βαρβάρας, την περασμένη Τρίτη, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

PARASTASH AGIAS BARBARAS8

Τα παιδιά επέδειξαν συνέπεια, συνεργασία και ζήλο και το αποτέλεσμα τα δικαίωσε. Οι υποκριτικές ικανότητες και το ταλέντο τους ξεπέρασαν τις προσδοκίες των πολυάριθμων θεατών που απόλαυσαν την παράσταση και τα χειροκρότησαν με ενθουσιασμό.

PARASTASH AGIAS BARBARAS6

Με ανακοίνωσή της η διεύθυνση του σχολείου θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους καθηγητές που επωμίστηκαν το βάρος αυτής της παράστασης : Ανδρουλάκη Κατερίνα, Βιτσαξάκη Εύη, Καρπαθιωτάκη Βασίλη, Κυριακάκη Μαρία, Λιάσκου Σοφία και Παπαδάκη Ειρήνη.

PARASTASH AGIAS BARBARAS5

Επίσης, συγχαίρει τους μαθητές- ηθοποιούς που συμμετείχαν: Ανδρουλάκη Σταυρούλα,  Ανωγειανάκη  Άννα, Βασιλάκης Ηρακλής, Βρέντζος Μανόλης , Βρέντζου Μαρία, Δασκαλάκη Μαρία , Δρετάκη Μαρία, Δραμουντάνη Μαρία,  Καλυβιανάκη Αντιγόνη, Καρακωνσταντάκης Μάνος, Κασωτάκη Γιούλη-Μήνα, Κασωτάκη Λιάνα, Κοκολάκη Ευαγγελία, Κοκολάκη Κλειώ, Κοσμαδάκη Γεωργία, Κοσμαδάκη Μαρία, Λατολλάρι Εμμανουέλα, Μαυρικάκη Φιλία, Νινιράκης Γιώργος, Νινιράκης Εμμανουήλ, Νιπυράκη Ειρήνη, Ξημεράκη Μαρία, Ξυπάκης Γιάννης, Παπαδάκης Γιώργος, Παρανυχιανάκη Αναστασία, Πελεκανάκη Ευαγγελία, Σαβουϊδάκης  Κωνσταντίνος, Σεληνιωτάκης Βαγγέλης, Σχοιναράκης Μανόλης, Τερζάκη Άλκηστη, Τιτάκη Ευαγγελία, Φίλικα Μαρία, Χαμαλάκη Ζέφη.

PARASTASH AGIAS BARBARAS3

Τέλος, στην ανακοίνωσή της, η διεύθυνση ευχαριστεί πολύ όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και στήριξαν την προσπάθεια των καθηγητών και των παιδιών και καταλήγει ως εξής: «τέτοιες πολιτιστικές δράσεις είναι πολύ σημαντικές για τα επαρχιακά σχολεία και την τοπική κοινωνία».

PARASTASH AGIAS BARBARAS2 PARASTASH AGIAS BARBARAS

Διαφήμιση
Διαφήμιση