HomeΥΓΕΙΑΝέο διαγνωστικό κέντρο BioMedIGen

Νέο διαγνωστικό κέντρο BioMedIGen

Διαφήμιση
Διαφήμιση

344b152cf385dfb9fac9a315d4f0ceda_MΝέο διαγνωστικό κέντρο της BioMedIGen εγκαινιάστηκε στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης.

Η επιστημονικά υπεύθυνη ιατρός Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν στα εγκαίνια.

bbiom5

Αναλυτικά το ευχαριστήριο:

Τα Διαγνωστικά Κέντρα BioMedIGen και η επιστημονικά υπεύθυνη Ιατρός Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη, καθώς και όλο το προσωπικό, ευχαριστούν θερμά όλους, όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του ΝΕΟΥ Διαγνωστικού Μικροβιολογικού-Διαιτολογικού Κέντρου επί της Πλατείας Αγ. Αικατερίνης, αλλά και όσους δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθούν και έστειλαν τις ευχές τους με μηνύματα, επιστολές και με τα δώρα τους.

d04cae44833b1e5ca85f40f5a13775ba_XLΜεγάλη συγκίνηση και ιδιαίτερη τιμή ήταν η τέλεση του μυστηρίου από τον Αρχιεπίσκοπο μας Ειρηναίο. Τιμής μας επίσης ;ήταν η παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού.

b13a16Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Εστιατόριο «Οδός Ελλήνων», που βρίσκεται στον Λιμένα Χερ/σου και τον ιδιοκτήτη του κ. Κοτσαρίδη Γεώργιο για την ευγενή προσφορά του με τον πλούσιο μπουφέ και τα εύγευστα κεράσματα, που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους, καθώς και τα πυροτεχνήματα τα οποία έδωσαν μια ευχάριστη νότα στην όμορφη αυτή βραδυά.

Οι ευχές όλων των παρευρισκομένων και μη αποτελούν μια αστείρευτη πηγή δύναμης και ενέργειας, την οποία θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε στον Τομέα της Ιατρικής Επιστήμης για τη μέγιστη κοινωνική προσφορά με τα καλύτερα δυνατόν αποτελέσματα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση