HomeΚΡΗΤΗΣτον εισαγγελέα πατέρας και γιος για το θερμοκήπιο με τα… χασίς

Στον εισαγγελέα πατέρας και γιος για το θερμοκήπιο με τα… χασίς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του εισαγγελέα Λασιθίου αναμένεται να περάσουν σήμερα πατέρας και γιος που κατηγορούνται για την μεγάλη ποσότητα δενδρυλλίων χασίς που καλλιεργούσαν στο θερμοκήπιο.

Στους δύο άνδρες – που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ιεράπετρα – αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις ενώ θα καθοριστεί και το πότε θα απολογηθούν για όσα κατηγορηθούν.

Το χρονικό

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από συνεχιζόμενη έρευνα της αστυνομίας η οποία είχε πληροφορίες για την δράση τόσο του πατέρα όσο και του γιου.

fyteia1

Οι άνδρες της αστυνομίας έθεσαν τους δύο άνδρες σε παρακολούθηση και χθες στήθηκε μεγάλη επιχείρηση.

fyteia4

Όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου, ταξίαρχος Μανώλης Πετάσης, οι αρχές έκαναν χθες έλεγχο στο θερμοκήπιο που διατηρεί ο 51χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος στην Ιεράπετρα.

fyteia5

Εκεί βρέθηκαν 906 δενδρύλλια χασίς ύψους έως και 1,60 μέτρου τα οποία και ξεριζώθηκαν.

fyteia2

Μέσα στον χώρο του θερμοκηπίου βρισκόταν ο 51χρονος ο οποίος και συνελήφθη ενώ ο γιος του ήταν σε μία αγροικία που υπήρχε δίπλα στο θερμοκήπιο με τις αρχές να του περνάνε τις χειροπέδες.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην αγροικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, ζυγαριά ακριβείας και διάφορα εργαλεία τα οποία οι δύο άνδρες χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση