HomeΚΡΗΤΗΑπίστευτο: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε σχολείο της Κρήτης

Απίστευτο: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε σχολείο της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο και απαράδεκτο γεγονός συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο Λύκειο της Πόμπιας με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές το ήδη λαβωμένο από το χρόνο κτήριο.

Συγκεκριμένα ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στη βόρεια μεριά του κτιρίου κάτω από τη μεταλλική σκάλα και η έκκριση που προκάλεσε ήταν εκκωφαντική.

Αποτέλεσμα να πέσει ένα κομμάτι από τον τοίχο και σπάσουν τζάμια του κτηρίου τα οποία μάλιστα εκσφενδονίστηκαν σε απόσταση πάνω από 40 μ.

Στο σημείο της έκκρισης οι δράστες άφησαν τα υλικά με τα οποία κατασκεύαζαν τον εκρηκτικό μηχανισμό και μια βαριοπούλα, σύμφωνα με πληροφορίες του e-mesara.gr.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν η Δ/ντρια του σχολείου και άνδρες του ΑΤ Μοιρών οι οποί και ασχολούνται με την υπόθεση.

Το σχολείο είναι κατάκλειστο και δεν επιτρέπεται η είσοδος, καθώς πριν λίγο στο χώροι ήταν οι σήμανση και πυροτεχνουργός ο οποίος συνέλεξε τόσο τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού όσο και τα υλικά που άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Πάντως τα μαθήματα θα γίνουν αύριο κανονικά όπως διαβεβαίωσε η Λυκειάρχης κ. Νίκη Λενακάκη που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο σχολείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση