HomeLife & StyleΟι Ρόλινγκ Στόουνς ζητούν από τον Τράμπ να μην χρησιμοποιεί τα τραγούδια τους

Οι Ρόλινγκ Στόουνς ζητούν από τον Τράμπ να μην χρησιμοποιεί τα τραγούδια τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ρόλινγκ Στόουνς με τη σειρά τους, έπειτα από άλλους μουσικούς, αρνήθηκαν να χρησιμοποιεί τραγούδια τους στην προεκλογική εκστρατεία του ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του αμερικανικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ.

«Οι Ρόλινγκ Στόουνς ουδέποτε επέτρεψαν στην εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί τραγούδια τους και απαίτησαν αυτό να σταματήσει αμέσως», εξηγεί σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα.

Ο Τραμπ χρησιμοποιεί στις συγκεντρώσεις του κυρίως τα τραγούδια «You Can’t Always Get What You Want» και «Start Me Up».

Άλλοι μουσικοί έχουν ήδη διαμαρτυρηθεί για τη χρήση χωρίς άδεια τραγουδιών τους από τον δισεκατομμυριούχο και έχουν απαιτήσει αυτό να σταματήσει, κυρίως ο Νιλ Γιανγκ, οι R.E.M. και η Αντέλ, ενώ η δισκογραφική εταιρεία Everlast απαίτησε τον περασμένο μήνα να σταματήσει η χρησιμοποίηση του τραγουδιού «Jump Around» του παλιού συγκροτήματος της ραπ House of Pain.

Ο Τραμπ φαίνεται σίγουρο ότι θα είναι τον Νοέμβριο ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές αφού μετά τη νίκη του την Τρίτη στις προκριματικές της Ιντιάνα, οι τελευταίοι αντίπαλοί του, ο Τεντ Κρουζ και ο Τζον Κέισικ, εγκατέλειψαν την κούρσα για το χρίσμα.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση