HomeΣΠΟΡΤο βλέμμα στο Μενίδι ο Α Ο Χανιά

Το βλέμμα στο Μενίδι ο Α Ο Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον Αχαρναϊκό στα

Την Πέμπτη… φίλος, την Κυριακή εχθρός…

Με τους παραπάνω χαρακτηρισμούς ταυτίζουν τον Αχαρναϊκό τα μέλη των Χανίων, εν όψει δύο πολύ σημαντικών αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν στο Μενίδι τις επόμενες ημέρες.

Η κρητική ομάδα προέρχεται από νίκες κόντρα σε Ζάκυνθο και Πανελευσινιακό, με συνέπεια να έχει κάνει τεράστια βήματα για την παραμονή της στη Β’ Εθνική.

Δεδομένου ότι μετρούν έξι ματς χωρίς ήττα (σ.σ. η τελευταία σημειώθηκε στα χαρτιά από την Κέρκυρα, εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης), τα Χανιά ακόμα κι αν τελικά τιμωρηθούν με -3 βαθμούς αποτελούν φαβορί για τη σωτηρία.

Φυσικά, η κρητική ομάδα επιθυμεί νίκη του Αχαρναϊκού στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Πέμπτης  16:00 για την 25η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, προκειμένου η Παναχαϊκή να παραμείνει χαμηλά στη βαθμολογία.

Έπειτα, τα Χανιά θα ταξιδέψουν με τη σειρά τους στην Αθήνα για το κυριακάτικο  ματς του Μενιδίου, με σκοπό τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή.

Ο Θωμάς Γράφας καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα και με το αβαντάζ της πολυήμερης ξεκούρασης, εν αντιθέσει με τον Αχαρναϊκό που θα προέρχεται από το ματς της Πέμπτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση