HomeLife & StyleΗ Κέιτ Μίντλεντον έγινε μοντέλο -Πόζαρε για το εξώφυλλο της Vogue

Η Κέιτ Μίντλεντον έγινε μοντέλο -Πόζαρε για το εξώφυλλο της Vogue

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εχει δείξει ότι δεν φοβάται τις συγκρίσεις με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Για αυτό, η Κέιτ Μίντλεντον αποφάσισε να ακολουθήσει μία ακόμη φορά τα βήματα της μητέρας του συζύγου της.

vogue1

Δεκαεννιά χρόνια από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε η Νταϊάνα στο εξώφυλλο της Vogue, παίρνει τη σκυτάλη η δούκισσα του Κέμπριτζ. Η Μίντλεντον συμφώνησε να ποζάρει για το περιοδικό, για τον εορτασμό των 100 χρόνων του.

Για τις ανάγκες αυτής της φωτογράφισης, η 34χρονη επέτρεψε για πρώτη φορά να την προετοιμάσει μία επαγγελματίας μακιγιέζ, η Σάλι Μπράνκα, που έπεισε την δούκισσα να αποχωριστεί το αγαπημένο της μαύρο eyeliner και το έντονο ρουζ.

vogue2

Τις φωτογραφίες έβγαλε ο Τζος Ολινς, όπως αναφέρει η Telegraph, ένας από τους κορυφαίους φωτογράφους μόδας, σε μία συνεργασία της βρετανικής Vogue με την Εθνική Πινακοθήκη, όπου θα εκτεθούν δύο από τις φωτογραφίες αυτές, στο πλαίσιο της έκθεσης για τα 100 χρόνια του περιοδικού.

Επτά φωτογραφίες της Μίντλεντον- ανάμεσά τους και μία στο εξώφυλλο- θα περιλαμβάνει το τεύχος του Ιουνίου. Αν και η Νταϊάνα είχε στενή σχέση με την Vogue, ποζάροντας για το περιοδικό αλλά και παίρνοντας συμβουλές πριν από τον γάμο της, χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για να πειστεί η δούκισσα του Κέμπριτζ να πάρει μέρος σε μία φωτογράφιση μόδας.

vogue3

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση