HomeΚΟΣΜΟΣΤράμπ: Θα υπάρξουν χερσαίες επιχειρήσεις ενάντια στο ISIS

Τράμπ: Θα υπάρξουν χερσαίες επιχειρήσεις ενάντια στο ISIS

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ντόναλντ Τράμπ μιλώντας πριν από λίγη ώρα για το σχεδιασμό του αναφορικά με την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ σημείωσε: «η εξωτερική πολιτική που σχεδιάζουμε θέλει την ασφάλεια των αμερικανών και της χώρας σε πρώτο πλάνο, πάντοτε πρώτη προτεραιότητα.

Η χώρα μας έχει μακρά παράδοση στο να σώζει τον κόσμο, αρχικά το πράξαμε στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο κερδίζοντας το ναζισμό και τον ιαπωνικό ιμπεριαλισμό, το πράξαμε έναντι του κομουνισμού και θα το κάνουμε σε οποιαδήποτε απειλή υπάρξει απέναντι στη χώρα μας.

Σήμερα η εξωτερική πολιτική της χώρας μας είναι μία πραγματική καταστροφή σε κάθε επίπεδο».

Ο κύριος Τράμπ σημείωσε επίσης οι ΗΠΑ «είτε θα πρέπει να λάβουν το αντίτιμο που αναλογεί από τις χώρες στις οποίες προσφέρουν προστασία είτε να αφήσουν τις χώρες αυτές μόνες τους να υπερασπιστούν τις υποθέσεις τους».

Αναφερόμενος στη Μέση Ανατολή ο κ. Τράμπ σημείωσε «οι πολιτικές Ομπάμα και Κλίντον άφησαν κυριολεκτικά τους χριστιανούς της περιοχής να γίνουν βορρά στις διαθέσεις των φανατικών. Οι πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή δεν έχουν φέρει δημοκρατία αλλά γιγάντωση της τρομοκρατίας.

Στους φίλους και συμμάχους μας δηλώνω πως η Αμερική θα γίνει εκ νέου δυνατή, εκ νέου ισχυρή, εκ νέου έμπιστος φίλος».

Αναφορικά με την καταπολέμηση των εξτρεμιστών του ISIS ο Ντόναλντ Τράμπ έσπευσε να υπογραμμίσει πως σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ θα υπάρξει και χερσαία επέμβαση στις περιοχές προκειμένου να εξαλειφθεί με τρόπο αποτελεσματικό η απειλή. Οι ημέρες του ISIS είναι μετρημένες, οφείλουμε ως έθνος να τους πολεμήσουμε και να γίνουμε απρόβλεπτοι ξεκινώντας από σήμερα».

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση