HomeΣΠΟΡΕίχε την ουσία ο Κισσαμικός

Είχε την ουσία ο Κισσαμικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, με τον Ποκόνγκ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τους «κυανόλευκους»

Όσο το δυνατόν ψηλότερα είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Κισσαμικό, όσο η σεζόν οδεύει προς το φινάλε.

Η κρητική ομάδα επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα τη Μ. Τετάρτη  και πήρε το τρίποντο, επικρατώντας με 1-0 στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Β’ Εθνικής στο Μάλεμε. Έτσι, ανέβηκε στην 6η θέση του πίνακα, έχοντας πλέον 48 βαθμούς, όσους έχει δηλαδή και η Λαμία. Από την άλλη, οι «σταχυοφόροι» συνεχίζουν από την 11η θέση με 34 βαθμούς.

Το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση, που δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους δύο αντιπάλους, σημείωσε ο Ποκόνγκ στο 55ο λεπτό. Μάλιστα, αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα του Αφρικανού άσου με τη φανέλα των «κυανόλευκων».

Η ένταση έλειπε από το ματς, με αποτέλεσμα και το θέαμα να απουσιάζει. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να έχουν και τη μεγάλη ευκαιρία. Απείλησαν στο 14’ με τον Τσοντάκη και στις καθυστερήσεις με τον Βλάχο, ενώ οι «σταχυοφόροι» είχαν κάποιες καλές στιγμές για γκολ στο 3’ με τον Καθάριο, στο 39’ με τον Αμαραντίδη και στο 44’ με τον Συμελίδη.

Τελικά, στο 55’ οι Χανιώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ποκόνγκ. Ο Τσουβαλτσίδης πάσαρε στον Καμερουνέζο, ο Γιακουμής βγήκε και ο μεσοεπιθετικός του Κισσαμικού με πλασέ έγραψε το 1-0.

Μέχρι και το φινάλε του αγώνα δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο κι έτσι ο Κισσαμικός παρέμεινε αήττητος για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής) με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη (Ανατ. Αττικής) και Δασκαλάκη (Ηρακλείου).

Κίτρινη: 78’ Γιαννίτσης.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Αυγενικού (82′ Μάνιας), Βλάχος (69′ Μάντζης), Ποκόνγκ, Σαπαλίδης (87′ Σκραπάρας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Βαφέας, Καπίας, Αμαραντίδης, Σαμουηλίδης, Καθάριος (72′ Καραμπάς), Συμελίδης, Μπιτάνγκ (66′ Μακρυδημήτρης), Βελλίνης (46′ Τοπούζης), Διαμαντόπουλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση