HomeΚΟΣΜΟΣΚύπρια υποψήφια βουλευτής απείλησε την σύζυγο του εραστή της: Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι

Κύπρια υποψήφια βουλευτής απείλησε την σύζυγο του εραστή της: Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλα ξεκίνησαν όταν η υποψήφια βουλευτής άρχισε μετά το τέλος της ερωτικής σχέσης που είχε συνάψει με παντρεμένο άντρα, ο οποίος προχώρησε σε καταγγελία μαζί με τη σύζυγο του.

Σύμφωνα με τα όσα στοιχεία διαθέτει το δικαστήριο, η παρενόχληση από την υποψήφια βουλευτή άρχισε μετά την διακοπή της ερωτικής σχέσης που είχε συνάψει με παντρεμένο άντρα, ο οποίος έκανε και τη καταγγελία μαζί με τη σύζυγο του. Εκδόθηκε διάταγμα περιοριστικών μέτρων εναντίον της υποψήφιας βουλευτού του ΕΛΑΜ, αδελφό κόμμα της Χρυσής Αυγής στη Κύπρο, με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας έπειτα από τις καταγγελίες του ζευγαριού.

Ο άντρας που είχε ερωτική σχέση με την υποψήφια βουλευτή κατέθεσε στην αστυνομία τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τις θέσεις του. Στο δικαστήριο κατατέθηκαν τα μηνύματα (sms) τα οποία σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, έστειλε η υποψήφια βουλευτής στην σύζυγο του πρώην εραστή της και τα οποία το δικαστήριο θεώρησε απειλητικά και υβριστικά.

Απειλούσε την σύζυγο του πρώην εραστή της ότι θα της φυτέψει μια σφαίρα στον εγκέφαλο, αφού όπως και η ίδια της έγραψε είναι ψυχρός εκτελεστής.

Κατατέθηκαν επίσης και sms τα οποία είχαν σταλεί και από καρτοκινητό με άγνωστο ιδιοκτήτη.

Η υποψήφια βουλευτής αρνείται ότι στάλθηκαν από αυτήν με το δικαστήριο να της απαγορεύει  μέχρι το τέλος της δίκης να πλησιάζει ή να επικοινωνεί με το ζευγάρι και τους συγγενείς του.  Η υποψήφια βουλευτής που επιδιώκει να καταλάβει μια θέση στη Βουλή στις εκλογές της 22ας Μαΐου που γίνονται στη Κύπρο, υποστηρίζει ότι ο πρώην εραστής της και η σύζυγος του, ήδη διώκονται ποινικώς για τα αδικήματα της συνωμοσίας και της ψευδορκίας εις βάρος της.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση