HomeΚΟΣΜΟΣΣημείωμα δολοφόνου: Συγνώμη, ο πρώτος μου φόνος ήταν αδέξιος

Σημείωμα δολοφόνου: Συγνώμη, ο πρώτος μου φόνος ήταν αδέξιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο περίεργα μηνύματα άφησε στη σκηνή ενός διπλού φονικού στον Σαν Χοσέ ο δολοφόνος, υπονοώντας στο ένα από αυτά πως θα ακολουθήσουν κι άλλα εγκλήματα.

«Συγνώμη, ο πρώτος μου φόνος ήταν αδέξιος» έγραφε το ένα σημείωμα, σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό.

Το ζοφερό μήνυμα βρέθηκε κακογραμμένο με μελάνι στο πάτωμα δίπλα στα άψυχα σώματα του 59χρονος Γκόλαμ Ράμπι και της 57χρονης συζύγου του Σαμίμα Ράμπι, την Κυριακή. Οι δυο τους είχαν πυροβοληθεί, σύμφωνα με τον σταθμό.

Ένα δεύτερο σημείωμα, γραμμένο στον τοίχο έλεγε πως η γυναίκα εκλιπαρούσε για τη ζωή της. «Δεν μπορώ να είμαι σαν εσάς, να σας λέω ψέματα. Δεν μπορώ να αγαπώ κάποιον χωρίς να του το λέω» ανέφερε επίσης το σημείωμα.

Η αστυνομία δήλωσε στο San Jose Mercury News πως το περιστατικό «δεν ήταν μια τυχαία πράξη βίας, αλλά ο ύποπτος ήταν κάποιος εξοικειωμένος με την οικογένεια».

Οι Ράμπιν ήταν ενεργά μέλη στην μουσουλμανική κοινότητα, αλλά η αστυνομία πρόσθεσε πως δεν πιστεύει ότι η πίστη τους έπαιξε ρόλο στις δολοφονίες.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, ηλικίας 17 και 21 ετών, τα οποία δεν ήταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της δολοφονίας. Η αστυνομία μίλησε με τον έφηβο, αλλά εξακολουθούν να αναζητούν τον άλλο για ανάκριση.

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση