HomeΚΡΗΤΗΑνείπωτη θλίψη και σπαραγμός για τα τρία θύματα του φοβερού τροχαίου

Ανείπωτη θλίψη και σπαραγμός για τα τρία θύματα του φοβερού τροχαίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήταν ένα από τα τρομακτικότερα τροχαία δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί στους δρόμους της Κρήτης τις τελευταίες δεκαετίες. Νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής, το νήμα της ζωής τριών ανθρώπων κόπηκε ακαριαία στην άσφαλτο, μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση ενός αγροτικού και ενός ΙΧ αυτοκινήτου.

Το δυστύχημα που συγκλόνισε ολόκληρη την Κρήτη, σημειώθηκε στις 08.45 το πρωί της Κυριακής των Βαΐων, 24 Απριλίου 2016, λίγο πριν από τον κόμβο του Σκαλανίου.

troxaio skalani

Την τελευταία τους πνοή μέσα στα συντρίμμια των δύο οχημάτων που είχαν μετατραπεί στην κυριολεξία σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, άφησαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, ο Άγγελος και η Ειρήνη Σπανάκη, που επέβαιναν το αγροτικό και ο 25χρονος Γιώργος Τριβιζάκης, οδηγός του επιβατηγού αυτοκινήτου.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων έγινε από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ωστόσο ήταν τόσο σφοδρή που οι τρεις επιβαίνοντες βρήκαν ακαριαία το θάνατο.

Η τελευταία πράξη του δράματος εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας, στις κηδείες των τριών θυμάτων του μολόχ της ασφάλτου.

Θρήνος, βαθιά οδύνη και σπαραγμός από συγγενείς και φίλους που αποχαιρέτησαν το ζευγάρι των ηλικιωμένων και το νεαρό μουσικό.

troxaio skalani8

troxaio skalani7

troxaio skalani6

troxaio skalani5

troxaio skalani4

troxaio skalani2

Διαφήμιση
Διαφήμιση