HomeLife & StyleΠαπαράτσι της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Έχει τύχει να την περιμένω 4 ημέρες»

Παπαράτσι της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Έχει τύχει να την περιμένω 4 ημέρες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο φωτορεπόρτερ Άγγελος Λίνγκας είναι ένας από τους παπαράτσι που ακολουθεί την Ελένη Μενεγάκη σε κάθε της βήμα, για να την απαθανατίσει στις καθημερινές της στιγμές. Μιλώντας στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά», ο Άγγελος Λίνγκας, αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από τη ζωή της παρουσιάστριας, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ελένη αντιλαμβάνεται την παρουσία του; «Δεν θα το έλεγα ότι μας βλέπει. Τουλάχιστον όχι εμένα. Υπάρχει άτομο που την παρενοχλεί αλλά δεν θέλω να πω το όνομά του.Τον ξέρουμε ποιος είναι. Πηγαίνει πολύ κοντά, αντιδρά η Ελένη, αντιδρά και ο Μάκης. Εγώ δεν θέλω να κάνω τέτοια πράγματα. Εγώ θέλω να είμαι πολύ μακριά, να μην με βλέπει καθόλου», απάντησε ο φωτορεπόρτερ.

Στα Άχλα πόσες φορές έχει πάει μέχρι σήμερα; «Πρέπει να έχω πάει 25 φορές. Έχει τύχει να κάτσω να την περιμένω 4 ημέρες. Την πέμπτη ημέρα έφυγα. Περίμενα την Ελένη και εκείνη δεν ήταν καν στην Άνδρο. Είχα στήσει μία σκηνούλα στην άλλη μεριά της παραλίας, από εκεί που κολυμπάει η Ελένη», τόνισε.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πώς ένας μοναχός του έκοψε το δρόμο, ώστε να μην απαθανατίσει την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, σε επίσκεψη τους σε μοναστήρι της Αττίκης. «Βλέπω έναν καλόγηρο και μου κλείνει τον δρόμο. Και έφυγε!», είπε ο φωτορεπόρτερ.

Όσο για το πώς ανακάλυψε την τέταρτη εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη, ο Άγγελος Λίνγκας, αποκάλυψε: «Έκατσα στο απέναντι πεζοδρόμιο, όπου έχει κομμωτήριο. Βγήκε μία κυρία, που κατάλαβε τι κάνω και μου είπε “αν βγάλεις την Ελένη με το μαγαζί, θα σου πω πού πήγε”. Περνώντας η ώρα μου αποκάλυψε ότι την έχει ξαναδεί και πως πηγαίνει στον γυναικολόγο. Οπότε μου είπε από ότι ξέρει, προσπαθεί να μείνει έγκυος και εγώ συμπέρανα ότι είναι έγκυος».

https://www.youtube.com/watch?v=6pkvMJcd-MM

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση