HomeLife & StyleΠοια είναι η αλήθεια για την υγεία του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ποια είναι η αλήθεια για την υγεία του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περίπου μία εβδομάδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο γιος της Αλικης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης, μετά το ατύχημα που είχε, βγαίνοντας από τη μπανιέρα του.

«Αυτό που συνέβη είναι ότι έπεσα και χτύπησα και δεν κατάλαβα τη σοβαρότητα του χτυπήματος το οποίο ήταν κοντά στην σπονδυλική στήλη. Έτσι μεταφέρθηκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν πιο σοβαρή η κατάσταση από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί για αυτό και κάνω φυσικοθεραπείες για να μπορέσω να επανέλθω κάποια στιγμή, που θα πάρει το χρόνο του, αναφέρει μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα χρειαστεί κάποια επέμβαση.

giannis papamixail

Για το πότε θα βγει από το νοσοκομείο, ο ίδιος δηλώνει: «Όλα σχετικά είναι. Όσο γρήγορα θα μπορέσει να αναρρώσει το τραύμα στη μέση μου ούτως ώστε να μπορέσω να έχω καλή κινητικότητα στα άκρα μου. Δεν μπορώ να μετακινηθώ εύκολα. Αυτό είναι αλήθεια.» αν και ο ίδιος υπολογίζει ότι θα μπορέσει να βγει σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες.

«Όχι δεν έχει σχέση αυτό. Απλά είναι το χτύπημα κοντά στην σπονδυλική στήλη», τόνισε, σχολιάζοντας δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να έχει σπάνια ασθένεια.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση