HomeΚΡΗΤΗΈρχονται ανοιξιάτικες βροχές και ψύχρα το επόμενο τριήμερο

Έρχονται ανοιξιάτικες βροχές και ψύχρα το επόμενο τριήμερο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την πρόωρη καλοκαιρία του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, η ΕΜΥ προβλέπει από σήμερα Κυριακή των Βαΐων και μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη άστατο καιρό με σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στα νότια της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, για σήμερα Κυριακή των Βαΐων, 24 Απριλίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί εντάσεως έως και 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Μεγάλη Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016, οι μετεωρολόγοι αναμένουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί έως και 5 μποφόρ, ενώ τα πελάγη η ένταση των ανέμων θα φθάσει τα 6 μποφόρ. Στη διάρκεια της νύχτας οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Τη Μεγάλη Τρίτη, 26 Απριλίου 2016, αναμένονται και πάλι παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει αισθητή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί εντάσεως έως και 7 μποφόρ, αργότερα όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Ο υδράργυρος θα καταγράψει μικρή περαιτέρω πτώση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση