HomeΚΟΣΜΟΣΟ Τραμπ υπόσχεται: Θα γίνω βαρετός και προεδρικός

Ο Τραμπ υπόσχεται: Θα γίνω βαρετός και προεδρικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρά τα ξεσπάσματα, τις «κορώνες» και τα παραληρήματα στα οποία έχει επιδοθεί έως τώρα διεκδικώντας το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε ότι θα γίνει πιο προεδρικός και βαρετός.

Ο κορυφαίος σύμβουλός του παραδέχθηκε ότι ο δισεκατομμυριούχος απλά παίζει έναν ρόλο για την καμπάνια του και σύντομα θα ρίξει τους τόνους στη ρητορική του. «Κάποια στιγμή, θα γίνω τόσο προεδρικός, που θα βαρεθείτε τόσο πολύ», είπε ο ίδιος Τραμπ σε ομιλία του στην Πενσιλβάνια, το βράδυ της Πέμπτης.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο νέος επικεφαλής της καμπάνιας του, Πολ Μάναφορτ, είπε στα ηγετικά στελέχη των Ρεπουμπλικανών ότι η μεγαλοστομία του Τραμπ είναι απλά ένα σόου, σύμφωνα με το Associated Press.

«Οταν είναι στη σκηνή και μιλά για τα πράγματα που πιστεύει, προβάλει μία εικόνα που είναι φτιαγμένη για αυτό τον σκοπό», είπε ο Μάναφορτ σε ιδιωτική συνάντηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών για να πειστούν τα σημαντικά στελέχη του κόμματος των Ρεπουμπλικανών ότι ο Τραμπ είναι ένας σοβαρός υποψήφιος, ο οποίος θα κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο.

«Θα αρχίσετε να βλέπεται σε βάθος τον πραγματικό εαυτό του. Θα τον δείτε διαφορετικά», τους είπε ακόμη ο Μάναφορντ, προσθέτοντας ότι ο Τραμπ ξέρει τι κάνει και ότι θα αλλάξει την εικόνα του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση