HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία η στάση εργασίας από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Με επιτυχία η στάση εργασίας από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου στα καταστήματα και τις αποθήκες της εταιρίας Μαρινόπουλος ΑΕ , ανταποκρινόμενη στην απαίτηση των συναδέλφων όπου θέλησαν να δώσουν ένα μήνυμα στην εργοδοσία.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν:

“Οι εργαζόμενοι αντιδρούν καθώς η εταιρία ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει την καταβολή του μισθού τους για το μήνα Μάρτη, δημιουργούνται αρκετά ερωτηματικά για το αν, και πότε θα βάλε το δώρο Χριστουγέννων και το μισθό Απριλίου.

Για την εργασιακή ανασφάλεια που δημιουργούν τα άδεια ράφια και το «πλάνο εξυγίανσης» που δεσμεύτηκε στις τράπεζες προκειμένου να διασφαλίσει τη χρηματοδότηση.

Από την πρωινή περιφρούρηση στην πύλη της αποθήκης στη Βιομηχανική περιοχή ,προέκυψε η ανάγκη οργάνωσης, ετοιμότητας, στην κατεύθυνση αγωνιστικών διεκδικήσεών για μόνιμη και σταθερή δουλειά με διασφάλιση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων.

Όποια και αν είναι τα παιχνίδια ανακατατάξεων των μεγαλοεργοδοτών στο χώρο των Σ/Μ δεν θα δεχθούμε να είναι πάλι οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους αυτοί που θα πληρώσουν το μάρμαρο.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Μαρινόπουλου να οργανωθούν στα σωματεία τους, να μπουν μπροστά για οργάνωση επιτροπής σε κάθε κατάστημα, έτοιμες να ετοιμάσουν την απάντηση των εργαζομένων όποτε αυτή χρειαστεί”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση