HomeLife & StyleΆρης Καβατζίκης: «Η Μενεγάκη χρήζει κοινωνιολογικής μελέτης και ανάλυσης»

Άρης Καβατζίκης: «Η Μενεγάκη χρήζει κοινωνιολογικής μελέτης και ανάλυσης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Άρης Καβατζίκης, βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», το βράδυ της Δευτέρας. Ο δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού «Hello» μίλησε για την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, το «κόψιμο» της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, την συνεργασία του με τον Πέτρο Κωστόπουλο ενώ αναλύει το φαινόμενο «Ελένη Μενεγάκη»

«Συγκίνησε ο Σάκης με τη Ρούλα»

Μιλώντας για την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά με το show «Bravo Ρούλα» αλλά και την έκπληξη που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στην πρεμιέρα, ο Άρης Καβατζίκης τόνισε: «Η μητέρα μου έκλαιγε! Κλάμα! Συγκινήθηκε επειδή ο Σάκης δεν ξέχασε την Ρούλα».

Είδε το show; «Είδα αποσπάσματα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είχε πάρα πολλούς καλεσμένους. Σάκης Ρουβάς, Γιάννης Πλούταρχος, Ελένη Φουρέιρα! Το να βρίσκονται τόσοι άνθρωποι μαζί, καλεσμένοι σε μία εκπομπή, δεν συμβαίνει συχνά», απάντησε.

«Στεναχωρήθηκα για την Καινούργιου»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, αναφέρθηκε στο «κόψιμο» της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Λόγω TiVis». Ισχύει; «Θεωρώ ότι ισχύει. Δεν το έχει παραδεχτεί δημόσια η Κατερίνα αλλά νομίζω ότι ισχύει, ότι πάρθηκε η απόφαση τη Μ.Τετάρτη να ολοκληρωθεί το »Λόγω  TiVis»…H πληροφόρηση που έχω εγώ είναι ότι δεν είναι ότι από το κανάλι φοβούνται ότι πέφτει ο μέσος όρος τηλεθέασης», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Έχει μιλήσει με την Κατερίνα; «Είχαμε μιλήσει πριν από δέκα ημέρες… Υπήρχε μία φήμη μήπως δεν υπάρχει το »Λόγω TiVis». Αλλά μου είχε πει: »Όχι, υπάρχει στήριξη από το κανάλι»».

«Ήταν διπλό χτύπημα!», είπε ο Άρης Καβατζίκης για την Κατερίνα Καινούργιου που πρόσφατα χώρισε από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. «Και εγώ ήθελα να είναι μαζί! Μου άρεσαν πολύ μαζί…Τώρα θα φανεί η αλήθεια. Τώρα ο Βασίλης, βλέποντας αυτό το επαγγελματικό πλήγμα, ίσως θα θελήσει να τη στηρίξει!», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Δεν θα πρόδιδα ποτέ έναν φίλο»

Ο Άρης Καβατζίκης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Πέτρο Κωστόπουλο στην πρωινή ζώνη του Mega και αποκάλυψε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή, έπειτα από μία διαμάχη που είχαν μεταξύ τους. «Δεν άντεξα εγώ σε μία κόντρα και διένεξη που είχαμε…Τώρα που το βλέπω από απόσταση δεν ήταν τόσο σοβαρό θέμα. Ήταν θέμα της εκπομπής. Δεν ήταν προσωπικό. Επειδή έφτασα σε ένα οριακό σημείο και δεν μπορούσα άλλο να το διαχειριστώ, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Εκ των υστέρων το μετάνιωσα γιατί ο Πέτρος είναι ένα μεγάλο παιδί», είπε.

Γνώριζε για τον χωρισμό του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού; «Το γνώριζα από τον Δεκέμβρη», απάντησε. Και πώς άντεξε και δεν το έγραψε; «Εκέι έδειξα ένα μικρό δείγμα του χαρακτήρα μου. Γνώριζα την κατάσταση. Είχαμε έρθει πολύ κοντά με την Τζένη. Δεν θα πρόδιδα ποτέ έναν φίλο. Περίμενα να το ανακοινώσουν οι ίδιοι».

https://www.youtube.com/watch?v=IPDT2KKb2Mg

«Η Ελένη ήταν και είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας»

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την Ελένη Μενεγάκη, ο Άρης Καβατζίκης, τόνισε: «Η Ελένη με τα είκοσι χρόνια προϋπηρεσίας, έχει κατακτήσει αυτό που όλοι θέλουν στην τηλεόραση. Έχει αυτό το λαϊκό έρεισμα, ο κόσμος την λατρεύει. ίσως έχει ενσαρκώσει το ελληνικό όνειρο. Ήταν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που έκανε όλη αυτή την πορεία. Μπορεί να έγινε το κορίτσι της διπλανής βίλας, αλλά αυτό που χρήζει κοινωνιολογικής μελέτης και ανάλυσης, είναι ότι ο κόσμος την αποδέχτηκε σε όλες τις φάσεις».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση