HomeLife & StyleH μητέρα της Μίνας Αρναούτη: «Η κόρη μου θα πει την αλήθεια»

H μητέρα της Μίνας Αρναούτη: «Η κόρη μου θα πει την αλήθεια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, της 30χρονης που επέβαινε στο τραγικό δυστύχημα της 18ης   Φεβρουαρίου, που στοίχισε τη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, μιλάει για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Καθόταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τζιπ

Η Νατάσα Αρναούτη, επιβεβαίωσε ότι η κόρη της καθόταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τζιπ και ότι φορούσε ζώνη ασφαλείας. «Η Μίνα δεν έχει οδηγήσει ποτέ! Ούτε δίπλωμα δεν έχει. Η Μίνα καθόταν στο πίσω κάθισμα και φορούσε τη ζώνη της. Η ζώνη μάλιστα, είχε μπει στον πνεύμονα όταν τη χτύπησε το σίδερο»,  είπε η Νατάσα Αρναούτη στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Για το δυστύχημα τι έχει σκοπό να πει στην κατάθεση της; «Θα πει την αλήθεια. Θα πει τα πράγματα όπως έγιναν!», απάντησε η Νατάσα Αρναούτη. Είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ: «Εμένα μου έχει πει τα πάντα,. Αλλά εγώ δεν μπορώ να σας πω τίποτα! Την αλήθεια θα πει!», τόνισε.

Η Μίνα έχει έρθει σε επαφή με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη; «Είχε έρθει μία φορά ο αδερφός του Παντελή και μας είδε στο νοσοκομείο, μας έφερε λουλούδια το παλικάρι. Αυτά», απάντησε η Νατάσα Αρναούτη.

Με τη Φρόσω Κυριάκου έχει επαφή; «Όχι δεν έχουμε καμία επαφή με την κοπέλα. Δεν έχουμε ούτε τηλέφωνα. Αυτή τη στιγμή η Μίνα δεν θα ήθελε να συναντηθεί με κανέναν. Θα δώσει την κατάθεση και δεν νομίζω ότι θα θέλει να έρθει σε επαφή με κανέναν άλλο», είπε.

Η κατάσταση της υγείας της Μίνας Αρναούτη

Σήμερα, η Μίνα νοσηλεύεται στο Θωρακοχειρουργικό Τμήμα στον πέμπτο όροφο του «Ευαγγελισμού» κι εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να μεταφερθεί στο Ορθοπεδικό Τμήμα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι θεράποντες ιατροί της 30χρονης η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται συνεχώς και ίσως η Μίνα πριν το Πάσχα πάρει εξιτήριο. Η αποθεραπεία στα άκρα (χερι και πόδι) πιθανότατα θα συνεχιστεί εκτός Ευαγγελισμού, είτε σε ιδιωτικό κέντρο, είτε κατ’ οίκον.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση