HomeLife & StyleΛεονάρντο Ντι Κάπριο – Ριάνα: Μαζί σε πάρτι στο φεστιβάλ Coachella

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Ριάνα: Μαζί σε πάρτι στο φεστιβάλ Coachella

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μηνύσεις απειλούσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο το πρακτορείο που θα τολμούσε να δημοσιεύσει στιγμιότυπα με τα καυτά φιλιά που αντάλλαξε με την Ριάνα, σε κοινή τους νυχτερινή έξοδο σε κλαμπ της Γαλλίας.Οι φωτογραφίες τελικά δημοσιεύτηκαν και επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους θέλουν να είναι κάτι περισσότερο από φίλοι.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε ξανά μαζί, στο φεστιβάλ Coachella που ξεκίνησε την Παρασκευή 15 Απριλίου στην έρημο της Καλιφόρνια. Ο χολιγουντιανός σταρ και η ποπ σταρ, διασκέδασαν σε πάρτι του φεστιβάλ και όπως θα δείτε, απόλαυσαν χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές.

dicaprio rihanna2

Ο 41χρονος και βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάρτι, με μαύρα γυαλιά ηλίου και καπέλο, ώστε να περάσει απαρατήρητος. Η 28χρονη ποπ σταρ, μπηκε στο κλαμπ από την πίσω πόρτα και κάθισε στο διπλανό τραπέζι του Ντι Κάπριο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο γοητευτικός ηθοποιός την πλησίασε για να την χαιρετήσει.

Τα πρώτα δημοσίευματα που έκαναν λόγο για ένα ρομαντικό ειδύλλιο ανάμεσα στον Ντι Κάπριο και την Ριάνα, εμφανίστηκαν τον Ιανουαρίο του 2015. Ωστόσο κανείς από τους δύο, δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τις φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση