Βραδιά κιθάρας στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου

Βραδιά κιθάρας διοργανώνει το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης μεθαύριο Κυριακή στις 8.30 το βράδυ στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.
Στο πρώτο μέρος ο Ολλανδός κιθαριστής Martin van Hees (Α’ Βραβείο Διαγωνισμού Πάτρας 2015) θα δώσει ρεσιτάλ με έργα Bach, Villa – Lobos, Dyens, Piazzolla.
Στο δεύτερο μέρος οι σολίστες Βιργινία Αμαριωτάκη και Μανώλης Βροντινός θα ερμηνεύσουν κονσέρτα για δύο κιθάρες και έγχορδα των συνθετών Σάββα Ζάννα και Βασίλη Τενίδη.
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Αναστασία Παπαναστασίου – βιολί, Γιώργος Κουρούπης – βιολί, Ελευθερία Βερυκάκη – βιόλα και Μάνος Σγουρίδης – τσέλο.
Με τη Βραδιά Κιθάρας κορυφώνεται το 18ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ του Σύγχρονου Ωδείου Κρήτης, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην αίθουσα εκδηλώσεων του ωδείου, υπό την καλλιτεχνική δ/νση του διεθνούς φήμης σολίστ Ευάγγελου Ασημακόπουλου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.