HomeLife & StyleΑλίκη Κατσαβού: Περιμένοντας τον μικρό Φοίβο

Αλίκη Κατσαβού: Περιμένοντας τον μικρό Φοίβο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ραντεβού μας με την Αλίκη Κατσαβού ήταν στο Κολωνάκι, στην περιοχή όπου ζει με τον σύζυγό της πλέον, Κώστα Βουτσά.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η Αλίκη αποκάλυψε ότι η πρώτη γνωριμία με τον ηθοποιό έγινε το 1992, όταν η ίδια ήταν 15 ετών. «Έπαιξα σε πέντε-έξι επεισόδια της σειράς Ιστορίες Χωρίς Δάκρυα, που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 και στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Κώστας Βουτσάς. Απίστευτη συγκυρία! Φυσικά τότε δεν είχαμε καμία επαφή, ποιος να περίμενε πως θα ήταν ο άντρας της ζωής μου, ο πατέρας του παιδιού μου;».

To 2006 παντρεύτηκε τον Τάκη Χρυσούλη, αλλά το 2011 έμεινε χήρα. «Δεν είχα άρνηση να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, αλλά ούτε και αγωνία. Ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Τάκη Χρυσούλη και δεν πίστευα ότι θα μου ξανασυμβεί αυτό. Δύο χρόνια μετά, γνώρισα τον Κώστα. Γνωριστήκαμε όταν παίζαμε μαζί στην παράσταση Ένα Παιδί Μετράει τ’ Άστρα. Στην αρχή υπήρχε φιλία μεταξύ μας. Δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε, ένιωθα κάτι, αλλά δεν το είχα χαρτογραφήσει. Σιγά σιγά εξελίχτηκε το ειδύλλιο. Ξέρεις, μπαίνω δύσκολα σε μια ερωτική ιστορία, ακόμα κι αν γνωρίζω πως κάποιος μου αρέσει και του αρέσω κι εγώ. Υπήρχε το φλερτ για μεγάλο διάστημα», διηγείται. Μετά, όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα.

Τώρα, μετρά αντίστροφα μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της, τον μικρό Φοίβο. Η βάφτιση θα είναι ανοιχτή όπως ήταν ο γάμος σας; «Όχι. Θέλουμε να σας τη σκάσουμε, να γίνει κρυφά. Πρόκειται για έναν άλλον άνθρωπο, για ένα παιδί, που δεν είναι καλό να προβάλλεται. Επίσης, θα ζητήσουμε από τα περιοδικά να μη δημοσιεύουν το πρόσωπό του σε τυχόν δημόσιες εμφανίσεις μας. Από τα 18 του και μετά ας κάνει ο ίδιος ό,τι θέλει», απαντά.

Πώς ήταν η γνωριμία με τις κόρες του Κώστα;

Δεν μου έδειξαν επιφυλακτικότητα, αλλά εκ των υστέρων μου αποκάλυψαν πως ήταν καχύποπτες για το νέο πρόσωπο στη ζωή του μπαμπά τους. Περνούσα τα τεστ χωρίς να το καταλαβαίνω. Έκανα, όμως, ένα λάθος. Επειδή ήταν έγκυος η μικρή κόρη του Κώστα, η Νικολέτα, και θα έφερνε το πρώτο εγγόνι στην οικογένεια, που το θεωρούσα πολύ σημαντικό (σ.σ. γέννησε στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου), δεν της είπα τίποτα για τη δική μου εγκυμοσύνη, για να μη στρέψω την προσοχή πάνω μου.

Μάλιστα, πρώτα έμαθε πως παντρευόμαστε και μετά το λόγο. Ήταν η τελευταία που το έμαθε, και μάλιστα αφού γέννησε. Στενοχωρήθηκε πολύ και είναι κάτι που έχω μετανιώσει. Η πρόθεσή μου ήταν καλή.

Τα σχόλια τύπου «ο Βουτσάς θα γίνει και μπαμπάς και παππούς» πόσο σε προβλημάτισαν;

Φαντάζει λίγο ανορθόδοξο, αν κανείς κοιτάξει τις ληξιαρχικές πράξεις γέννησης. Είναι λίγο παράξενο τα σαράντα χρόνια διαφορά. Όμως πρέπει να εξετάσουμε τις εξαιρέσεις στους κανόνες. Εγώ δεν θα σύστηνα ποτέ σε μια νέα γυναίκα σαν εμένα να ψάξει να βρει έναν άντρα στην ηλικία του Κώστα. Αν βρει άλλον έναν Βουτσά, όμως, να μην τον αφήσει.

Σε φυσική κατάσταση είναι 60άρης, μια ειδική περίπτωση. Εγώ, από την άλλη, είμαι πιο ώριμη και ψημένη. Έχουμε βρει ο ένας το ιδανικό στο πρόσωπο του άλλου. Θα ήταν αδικία αν δεν το ζούσαμε, γιατί θα φοβόμασταν τα σχόλια του κόσμου. Ζούμε μια φορά και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Ευτυχώς δεν κώλωσα με τη διαφορά ηλικίας, γιατί δεν νομίζω ότι θα βρω ποτέ έναν «Βουτσά». Είναι αδικία που έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση