HomeΚΟΣΜΟΣΈγκλημα σοκ: Έφηβοι σκότωσαν αθώο 42χρονο νομίζοντας πως είναι παιδόφιλος

Έγκλημα σοκ: Έφηβοι σκότωσαν αθώο 42χρονο νομίζοντας πως είναι παιδόφιλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια 15χρονη κοπέλα από τη Βρετανία έπεισε μια ομάδα εφήβων να «πάρουν τον νόμο στα χέρια τους» και να επιτεθούν σε έναν 42χρονο άνδρα πιστεύοντας (εσφαλμένα) ότι ήταν παιδόφιλος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ιndependent, η επίθεση έλαβε χώρα κοντά στο σπίτι του θύματος, στην κομητεία του Έσσεξ, τον περασμένο Οκτώβριο και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του άτυχου άνδρα.

Όπως έγινε ξεκάθαρο στην δίκη της συμμορίας «αυτόκλητων τιμωρών», που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη ότι ο Darren Kelly, ο άνδρας που δέχτηκε τις δολοφονικές μαχαιριές των εφήβων, ήταν παιδόφιλος.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι εισαγγελείς, ακόμα και οι ιδιωτικές συνομιλίες που είχε στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν πως έψαχνε μια σύντροφο στην ηλικία του, δηλαδή άνω των 40 ετών.

Τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο 17χρονων αγοριών, μιας 20χρονης κοπέλας και της 15χρονης που ήταν ο «εγκέφαλος» της επίθεσης, βρίσκονται τώρα αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη για τη δολοφονία του άνδρα, στον οποίο επιτέθηκαν με μαχαίρια αφού πρώτα του έκλεισαν ραντεβού μέσω site γνωριμιών.

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται πως η 15χρονη κοπέλα – το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλύφθεί στον Τύπο καθώς είναι ανήλικη – είχε αποφασίσε να διεξάγει την δική της προσωπική εκστρατεία εναντίον των παιδόφιλων του διαδικτύου, κλείνοντας ραντεβού online με μεγαλύτερους άνδρες προκειμένου να τους παγιδεύσει και να τους παραδώσει στις αρχές.

Όπως αποκαλύφθηκε, σε δύο προηγούμενα ραντεβού που είχε κλείσει με έναν 23χρονο και έναν 67χρονο άνδρα, είχε ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ωστόσο, οι αρχές δεν είχαν κάνει τίποτα, καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία ότι οι άνδρες είχαν πρόθεση να συνάψουν σχέση μαζί της. Ακριβώς αυτή η αδράνεια των αρχών – όπως υποστηρίζει η κοπέλα – την έκανε να αποφασίσει να «πάρει τον νόμο στα χέρια της» και να δημιουργήσει μια συμμορία που «θα απάλλασσε τον κόσμο από αυτούς τους ανώμαλους».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση