HomeΚΟΣΜΟΣΑμετανόητη η πιο επικίνδυνη γιαγιά – Έψαχνε ξανά θύματα στο διαδίκτυο

Αμετανόητη η πιο επικίνδυνη γιαγιά – Έψαχνε ξανά θύματα στο διαδίκτυο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο σοφός λαός λέει ότι «πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι» και στην περίπτωση της 80χρονης Μελίσα Αν Σέπαρντ φαίνεται ότι ταιριάζει «γάντι».

Η αποκαλούμενη και «Μαύρη Χήρα» του Καναδά, η οποία έχει ήδη διαπράξει έναν φόνο, απόπειρες φόνου και έχει κλέψει χιλιάδες δολάρια όλα από άντρες που είτε παντρεύτηκε, είτε σχετίστηκε ερωτικά μαζί του, δεν κατάφερε να μείνει μακριά από τον πειρασμό να συνεχίσει να ψάχνει για νέα θύματα.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γιατί παραβίασε τον βασικό περιοριστικό όρο που της είχε επιβληθεί κατά την αποφυλάκισή της πριν από λίγες ημέρες και αφορούσε την μη χρήση του διαδικτύου.

Η Σέπαρντ, στα θύματα της οποίας περιλαμβάνεται και ένας Έλληνας, εντοπίστηκε να σερφάρει στο ίντερνετ σε βιβλιοθήκη στην πόλη του Χάλιφαξ.

Η δράση της Σέπαρντ άρχισε τη δεκαετία του 70. Από το 1977 μέχρι το 1991 μπήκε αρκετές φορές στη φυλακή για απάτη. Το 1992 βρέθηκε ένοχη για τον φόνο του δεύτερου συζύγου της, τον οποίο νάρκωσε και στη συνέχεια πάτησε δύο φορές με το αυτοκίνητό της. Καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση αλλά τελικά εξέτισε μόνο το 1/3 της ποινής της.

Το 2005 ξαναμπήκε στη φυλακή επειδή έκλεψε 20.000 λίρες από τον εραστή της Alex Strategos.

Με το που αποφυλακίστηκε ξανά έβαλε στο στόχαστρό της έναν άλλο άντρα με το όνομα Fred Weeks. Εμενε στη γειτονιά της και η σατανική γυναίκα έμαθε ότι ήταν μόνος του. Κατάφερε να τον σαγηνεύσει και οι δυο τους λίγο μετά παντρεύτηκαν. Στο μήνα του μέλιτος στο Newfoundland η Shepard άρχισε να βάζει στα ροφήματα του συζύγου της ηρεμιστικά. Κάποια στιγμή εκείνος έπεσε από το κρεβάτι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν τι πήγαινε στραβά μαζί του. Ξαναβρέθηκε λοιπόν στη φυλακή μέχρι σήμερα…

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση