HomeLife & StyleΗ Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε τα κιλά της -Σάλος αντιδράσεων στα social media

Η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε τα κιλά της -Σάλος αντιδράσεων στα social media

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ελένη Πετρουλάκη μόλις έλυσε μία απορία που φαίνεται να είχαν πολλές γυναίκες. Η ίδια ακομπλεξάριστη έβγαλε φωτογραφία πάνω στην ζυγαριά της και την ανέβασε στο Instagram.

Η όμορφη γυμνάστρια, νωρίς το πρωί δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου τη δείχνει να ζυγίζεται και να είναι 62,5 κιλά, σχολιάζοντας: «Καλημέρα!! Κάθεστε και εσείς στην ζυγαριά αρκετή ώρα μήπως και αλλάξει γνώμη?».

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους χρήστες να χωρίζονται σε δύο «μέτωπα». Από την  μία πολλές διαδικτυακές της φίλες της έκαναν κολακευτικά σχόλια για τα κιλά της και από την άλλη την κατέκριναν γι΄αυτά όσο και για το πεντικιούρ της.

PETROYLAKH1

Μερικά από τα σχόλια της φωτογραφίας ήταν:

Εδώ κολλάει το hastag ασεμαςκουκλίτσαμου»

«Καλημέρα Ελένη, στα κιλά αυτά τα περισσότερα είναι μυική μάζα φαντάζομαι.Μη τρελαθούμε τελείως,τι να πούμε οι κοινές θνητές δηλαδή;;;»

«An einai dinaton…uparxoun gunaikes m auta t kila n diamarturontai??? Uparxoun sobarotera themata plhroforiaka t lew,mathetai n agapatw t eauto sas etsi opws einai etsi prepei n dexestai n sas agapoun kai h gurw sas den eimaste mono gia t fainesthai…»

«Για τα νύχια να ντρεπεσαι τα κιλα είναι οκ»

«Ωραία δαχτυλακια ,τέλεια κιλακια ,φτου φτου Κοπελάρα μου»

«Καλημερα σου.Εισαι κουκλα και τελεια.Στα κιλα εισαι σουπερ.Συνεχισε την καλη προσπαθεια.Καλη εβδομαδα καλη γυμναστικη.»

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση