HomeΣΠΟΡΑΟ Χανιά Τρίκαλα 2-2

ΑΟ Χανιά Τρίκαλα 2-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αν και βρέθηκε δύο φορές με την πλάτη στον τοίχο, ο ΑΟ Χανιά έσωσε στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας, φέρνοντας 2-2 με τα Τρίκαλα!

Μόλις στο 9ο δευτερόλεπτο ο Κουσκουνάς έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Θεσσαλίας. Σχετικά γρήγορα ο ΑΟΧ ισοφάρισε καθώς στο 17′ με πέναλτι του Γκέσιου έγινε το 1-1.

Αρκετές ευκαιρίες έχασαν στο β’ ημίχρονο οι Χανιώτες και το πλήρωσαν στο 84′. Σε εκείνο το σημείο δόθηκε αμφισβητούμενο πέναλτι από τον διαιτητή Μουρτζάκη υπέρ των Τρικάλων σε πέσιμο του Στεβάνοβιτς με τον Ριζογιάννη να σημειώνει το 1-2.

Ο ΑΟΧ ισοφάρισε στο 90′ με τον Δεινόπαπα ενώ μετά τους πανηγυρισμούς έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ιωαννίδη. Εκατέρωθεν παράπονα υπάρχουν για την διαιτησία του Μουρτζάκη, ο οποίος μοίρασε 12 κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα!

Α.Ο. Χανιά (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Καρτσαμπάς, Μπριλάκης (88′ Παλιάτσιος), Ιωαννίδης, Σάντερσον, Μασάδο, Τσούτσης, Χατζηλιάδης (73′ Νάκας, 93′ Καμινιώτης), Δεινόπαπας, Γκέσιος.

Τρίκαλα (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Ριζογιάννης, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Νιάρος (46′ Γκμπαλέ), Σερτζίνιο, Μουμίν, Στεβάνοβιτς, Ναβάρο (46′ Δουκάκης), Βρούτσινα (72′ Χαροντάκης), Κουσκουνάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση