HomeΚΡΗΤΗΕντείνονται οι έλεγχοι στην αγορά για φαινόμενα αισχροκέρδειας ενόψει του Πάσχα

Εντείνονται οι έλεγχοι στην αγορά για φαινόμενα αισχροκέρδειας ενόψει του Πάσχα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντατικούς ελέγχους σε όλα τα σημεία παραγωγής, διακίνησης και εμπορίας τροφίμων διενεργούν τις ημέρες αυτές, πριν το Πάσχα, όλες οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες, προκειμένου να προστατευτούν οι καταναλωτές.

Κλιμάκια της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης θα βρίσκονται στην αγορά καθόλη τη διάρκεια των ημερών αυτών, αλλά και της Μεγάλης Εβδομάδας, ώστε να πραγματοποιούν ελέγχους σε κρεοπωλεία, σούπερμάρκετ, λαικές αγορές, καταστήματα τυροκομικών προιόντων και άλλων ειδών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των τροφίμων.

Οι καταστηματάρχες αναμένεται να εφοδιάσουν τα μαγαζιά τους μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου οι καταναλωτές να αγοράσουν φρέσκα προιόντα για το Πασχαλινό τραπέζι.

Οι καταναλωτές από την πλευρά τους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, κατά τις αγορές τους, καθώς τις ημέρες αυτές υπάρχει αφθονία προιόντων στην αγορά.

Στόχος των αρμόδιων υπηρεσιών είναι η προστασία των καταναλωτών από φαινόμενα αισχροκέρδειας και ελληνοποίησης ξένων κρεάτων, αλλά και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση