HomeΚΡΗΤΗΜε τις ευχές όλων σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης ο αστυνομικός μετά το τροχαίο στην παραλιακή

Με τις ευχές όλων σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης ο αστυνομικός μετά το τροχαίο στην παραλιακή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα βρίσκεται από χθες ο 35χρονος αστυνομικός Κώστας Λεονταράκης, ο οποίος είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 35χρονος αστυνομικός μετά από πολύμηνη νοσηλεία τόσο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όσο και στη Νευροχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, μεταφέρθηκε στο ειδικό αυτό κέντρο, προκειμένου να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας, που του άφησε το τροχαίο ατύχημα.

Όλοι οι συνάδελφοι και συναθλητές του Κώστα στην ομάδα του ΟΦΗ εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους προς τον ίδιο και την οικογένεια του, ελπίζοντας όλοι ότι γρήγορα ο Κώστας θα βγει νικητής από τη δύσκολη αυτή μάχη που δίνει για τη ζωή του, επιστρέφοντας και πάλι γερός και δυνατός κοντά σε αυτούς, αλλά και στο παιδί του.

Μάλιστα οι ίδιοι είχαν εκφράσει τη συμπαράσταση τους και έμπρακτα, προσφέροντας τα έσοδα τόσο από φιλικούς αγώνες, που διεξήχθησαν όσο και της ετήσιας εκδήλωσης των αστυνομικών του Ηρακλείου, ώστε να διατεθούν για τη νοσηλεία του στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Το χρονικό

Ο 35χρονος αστυνομικός κινείτο με τη μηχανή του επί της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου, όταν συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Εξαιτίας της σύγκρουσης, υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Για τέσσερις και πλέον μήνες νοσηλεύτηκε στην Νευροχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, μέχρι η κατάσταση του να οριστικοποιηθεί και να μπορεί ο ίδιος να μεταφερθεί στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση