HomeΣΠΟΡΠρόσκληση ΕΠΣΗ για συνάντηση κορυφής στην Κρήτη!

Πρόσκληση ΕΠΣΗ για συνάντηση κορυφής στην Κρήτη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αποκάλυψη που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή Μικτή Ζώνη της ΚΡΗΤΗ TV από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου για την πρωτοβουλία της Ένωσης να συγκαλέσει συνάντηση κορυφής για το ποδόσφαιρο στην Κρήτη, αποκτά σήμερα επίσημο χαρακτήρα!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, μετά από εισήγηση του προέδρου κ. Νικολάου Τζώρτζογλου αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί πρόσκληση προς τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή και στις μεγάλες ελληνικές ΠΑΕ, ώστε στο αμέσως προσεχές διάστημα να πραγματοποιηθεί στην Κρήτη μία συνάντηση κορυφής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πρόσκληση που εστάλη από την ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής:

«Με αμείωτο ενδιαφέρον αλλά και αγωνία για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου παρακολουθεί τις εξελίξεις που διαδραματίζονται σε όλα τα επίπεδα. Αναμφίβολα από πολύ καιρό, απαιτούνται νέες ιδέες και συναινετικές λύσεις ώστε το άθλημα που υπηρετούμε να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου απευθύνει κάλεσμα προς όλους αυτούς τους παράγοντες που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου για μία συνάντηση κορυφής.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου σας προτείνει να φιλοξενήσει στην πόλη μας, τις αμέσως επόμενες ημέρες, αυτή τη συνάντηση αφού οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και απρόβλεπτες.

Προτείνουμε σε αυτή να συμμετάσχει, ως συντονιστής, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής,(ο οποίος είχε και την ιδέα πρωταρχικά για μία τέτοια συνάντηση), οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ της Ελλάδας Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, o κ. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  ιδιοκτήτης της  ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗΣ ως εκπρόσωπος των υπολοίπων ΠΑΕ της Super League και δύο αντιπροσωπευτικοί εκπρόσωποι από τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας, αφού αυτοί, οι τελευταίοι, θα είναι και οι κατεξοχήν  εκλέκτορες της νέας ηγεσίας του ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η συνάντηση θα έχει το χαρακτήρα γεύματος εργασίας (όπως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ κ. ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ είχε προτείνει με δηλώσεις του πρόσφατα) με την ίδια ή παρεμφερή θεματολογία (ατζέντα) της συνάντησης που δεν έγινε δυνατό να πραγματοποιηθεί πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Ευελπιστούμε η πρωτοβουλία μας να τύχει θετικής ανταπόκρισης από μέρους σας. Η φυσική παρουσία σας και η συμμετοχή με ιδέες και προτάσεις στη συζήτηση που θα γίνει, θα συμβάλει στην εύρεση λύσεων σε ό,τι ταλανίζει το άθλημα που όλοι υπηρετούμε και αγαπούμε.

Σας περιμένουμε

Με εκτίμηση

Νίκος ΤζώρτζογλουΠρόεδρος ΕΠΣΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση