HomeΣΠΟΡΚώστας Κιάσσος: «Αυτό που μετράει είναι μόνο η άνοδος»

Κώστας Κιάσσος: «Αυτό που μετράει είναι μόνο η άνοδος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την μεγάλη… αντεπίθεση του ΟΦΗ και τα τελευταία 5 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής, μίλησε χθες στην εκπομπή «Extra Sport» της ΚΡΗΤΗ TV ο Κώστας Κιάσσος.

Ο έμπειρος άσος τόνισε ότι δεν χρειάζεται εφησυχασμός, τονίζοντας ότι ο ίδιος πάντα πίστευε στην ανατροπή των βαθμολογικών δεδομένων.

Αρχικά υπογράμμισε μετά το διπλό επί του Ατρομήτου Πειραιά: «Αν θεωρήσουμε ότι για τον ΟΦΗ είναι αυτονόητο να πρωταγωνιστεί ακόμα και στην Σούπερ Λίγκα, το ίδιο πρέπει να είναι και τώρα. Από την άλλη, δεν παίζει ούτε η φανέλα, ούτε η ιστορία. Αυτά υπάρχουν και κάνουν τόσο μεγάλη την ομάδα. Πρέπει όμως να το αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή στο γήπεδο και να επιβεβαιώνουμε τον τίτλο του φαβορί σε κάθε αγώνα».

Για την τελική ευθεία της σεζόν ανέφερε: «Η κατηγορία αυτή είναι ιδιόρρυθμη. Με πολύ περίεργα γήπεδα, κακούς αγωνιστικούς χώρους και γενικότερα ιδιαίτερες συνθήκες. Είσαι αναγκασμένος από την άλλη, όταν κάνεις πρωταθλητισμό, όταν είσαι στον ΟΦΗ, να παίζεις με πίεση και να προσαρμόζεσαι σε όλες τις συνθήκες. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια και ένα τεράστιο σερί. Θα πρέπει όμως να μην τρελαινόμαστε και να λέμε μεγάλα λόγια. Έχουμε ακόμη πέντε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Δεν είμαστε πρώτοι, αλλά ένα βαθμό πίσω και δεν χωράει εφησυχασμός».

Ο 40χρονος ποδοσφαιριστές επισήμανε για το στόχο της ανόδου: «Όλοι θέλουμε όσο τίποτα άλλο την άνοδο. Ξημερώνει και βραδιάζει και σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Αν έρθει τώρα, αν έρθει στο τέλος ή δύο αγωνιστικές πριν, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να επιτευχθεί ο στόχος και να ανέβει η ομάδα στην Football League. Όταν ήρθα στην ομάδα είμαστε στο -18, γιατί δεν είχαν επιστραφεί ακόμη οι έξι βαθμοί. Ακόμα και τότε όμως το πίστευα, ότι τώρα θα είμαστε έτσι. Δεν είχα ανησυχία, το πίστευα πάρα πολύ».

Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμα του για τον κομβικό αγώνα με την Τριγλία: «Εδώ που έχουμε φτάσει, όπως είναι η βαθμολογία και τα παιχνίδια που έρχονται, το ενδιαφέρον είναι πάρα πολύ μεγάλο. Ο αγώνας με την Τριγλία είναι κρίσιμος, γιατί κερδίζοντας, την αφήνουμε έξι βαθμούς πίσω και ουσιαστικά εκτός τίτλου. Το να κάνω έκκληση στον κόσμο είναι το λιγότερο. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι, το έχω ζήσει και παλιότερα σε ανάλογες περιπτώσεις δεν έπεφτε… καρφίτσα. Έδρα με όλη τη σημασία της λέξης. Εγώ, χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάλεσμα, ξέρω ότι την Κυριακή θα έχει πάρα πολύ κόσμο το γήπεδο. Είμαι σίγουρος για αυτό και εμείς από τη θέση τη δική μας, θα πρέπει να κάνουμε ότι κάθε Κυριακή».

Διαφήμιση
Διαφήμιση