HomeΣΠΟΡΗρακλής Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ηρακλής Αστέρας Τρίπολης 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από το Καυτατζόγλειο, επικρατώντας του Ηρακλή με 1-0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Φερνάντες στο 24’. Σημαντική νίκη την πρώτη του στην Θεσσαλονίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, που είχε καλύτερη παρουσία και μάλιστα κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο μετά το πρώτο 20λεπτο.

Ο Αστέρας Τρίπολης πιο καλός και πιο οργανωμένος από τους Θεσσλονικείς, είχε στο πρώτο ημίχρονο εδαφική και τεχνική υπεροχή και κατάφερε να προηγηθεί στο 24′ με τον Φερνάντεζ, ο οποίος αξιοποίησε παράλληλη σέντρα του Μπερτόλιο και εκμεταλλεύόμενος την αμυντική αδυναμία των γηπεδούχων ανοίγει το σκορ.

Λίγο αργότερα στο 28′ διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Χαμντανί όταν σε πρώτο χρόνο απέκρουσε ο Περνίς και στη γραμμή απομάκρυνε ο Ζιαμπάρης.

Οι Αρκάδες συνεχίζοντας την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου είναι πιο ουσιαστικοί και πρακτικοί, πλησιάζουν την εστία του Πέρνις αλλά δεν ολοκληρώνουν την αγωνιστική υπεροχή τους. Μάλιστα στο 42′ πλησιάζουν στο δεύτερο γκολ αλλά το πλασέ του Μάσα σταματάει στο δοκάρι του Περνίς.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής βελτιώνει αρχικά την εικόνα του και σταδιακά ανεβάζει την απόδοση του. Μάλιστα στο 61′ χάνει σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Βέλλιο, που στέλνει την μπάλα από καλή θέση ψηλά πάνω από τα γκολπόστ του Μπαντή.

Βέβαια ο Αστέρας δεν ολιγωρεί ούτε και οπισθοχωρεί και στο ξεκίνημα της επανάληψης στο 55′ πλησιάζει στο δεύτερο γκολ όταν από σέντρα του Δημούτσου, η κεφαλιά του Μπερτόλιο περνάει άουτ.

Ο Αστέρας συνεχίζει να είναι επιθετικός, ο Μάκης Χάβος έχει μπλοκάρει με τους μέσους του, την αντίστοιχη γραμμή των γηπεδούχων και πλησιάζει πάντα απειλητικά την εστία των γηπεδούχων. Στο 71′ ωραία κεφαλιά του Γκοϊάν μπλοκάρει ο Πέρνις.

Ως το τέλος ο Ηρακλής προσπαθεί να ισοφαρίσει αλλά είναι αδύναμος και χωρίς επιθετική οργάνωση ενώ τα ατού της ομάδας του είναι καταπονημένοι και σε κακή μέρα. Το τέλος του αγώνα βρίσκει δικαιολογημένα νικητή τον Αστέρα που στο κυνήγι για μια θέση στην πεντάδα της βαθμολογίας περνάει δίκαια νικητής από το Καυτανζόγλειο.

Hρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Πέρνις, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (34′ Ιντζόγλου), Καρασαλίδης, Τσότρας (78′ Περόνε), Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος, Λεοζίνιο, Πασάς (46′ Ρομάνο).

Αστέρας Τρίπολης (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Κιτόκο, Γιαννούλης, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Χαμντανί, Δημούτσος, Mάσα (89′ Ιωαννίδης), Φερνάντεζ (71′ Στανισλάβιεβιτς), Μπερτόλιο (86′ Μουκάμ), Κουρμπέλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση