HomeΣΠΟΡΛεβαδειακός ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Λεβαδειακός ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε το γκολ που θα του έδινε μεγάλες ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ, όμως ο Γιακουμάκης στο 93ο λεπτό έκανε το τελικό 1-1 και τους χάλασε τα σχέδια.

Καλό παιχνίδι στην Λιβαδειά.

Οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους στο πρώτο μέρος, όμως στην τελική προσπάθεια τα έκαναν… θάλασσα και γι αυτό δεν είχαμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν. Οι φάσεις ήταν λιγότερες όμως μπήκαν δυο γκολ.

Αρχικά ο Γιάκος έγραψε το 0-1 για τον ΠΑΣ, όμως ο Γιακουμάκης στην τελευταία φάση του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μοιρασμένα τα πράγματα στο πρώτο μέρος. Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά και έχασε 2-3 καλές στιγμές με τους Τσουκαλά (σουτ και κεφαλιά), όπως και με τον Γιάκο.

Μετά το 20ο λεπτό ο ΠΑΣ ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε την ευκαιρία να πετύχει κάποιο γκολ με τους Ατζαγκούν και Μπεν. Γενικότερα το ματς είχε ρυθμό, όμως οι δυο ομάδες υστερούσαν στην τελικό προσπάθεια.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τον ίδιο ρυθμό. Μία κεφαλιά του Λίλα στο 67′ ανησύχησε τον Μοσχονά. Στο 85ο λεπτό ο Τσουκαλάς έσκαψε τη μπάλα και βρήκε υπέροχα τον Γιάκο που με σουτ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ.

Ο Μερεμπασβίλι είχε μία καλή στιγμή στο 90ο λεπτό, με τη μπάλα να κοντράρει πάνω στα σώματα και να βγαίνει κόρνερ.

Τελικά ο Λεβαδειακός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με τον Γιακουμάκη στο 93ο λεπτό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Τριποτσέρης, Μαχαίρας (Μπελγκαζουανί 58′), Μεντί, Μουλόπουλος, Ατζαγκούν, Μαχαμάτ, Μπεν (Μίνγκας 71′), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Γιάκος, Ίλιτς (Φερφελής 74′).