HomeCity GuideΣε ποια… πλατινένια επιτυχία συμμετέχει ο Γιώργος Τσαλίκης;

Σε ποια… πλατινένια επιτυχία συμμετέχει ο Γιώργος Τσαλίκης;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σχεδόν σε όποια πόλη της Ελλάδας κι αν κοιτάξεις σίγουρα θα δεις κάποια αφίσα του Δημήτρη Γιώτη που να διαφημίζει κάποια εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο ή σε club.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει καταγράψει στο… κοντέρ του αμέτρητα χιλιόμετρα, καθώς η αγάπη του κόσμου σε συνδυασμό με τα επιτυχημένα live του τον έχουν κάνει περιζήτητο τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία.

Η αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο φυσικά αναπληρώνει την όποια κούραση μπορεί να προκαλούν τα συνεχή του ταξίδια, ακόμη και στο εξωτερικό, με την Κύπρο να είναι αρκετά συχνός προορισμός του.

Εντούτοις ο λαϊκός ερμηνευτής έχει ακόμη δύο λόγους για να πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτό το διάστημα.

Ο πρώτος φυσικά είναι το cd του με όλες τις τελευταίες του επιτυχίες «Έ ναι το έχω» «Όχι-ναι» που κυκλοφόρησε σε γνωστή εφημερίδα και σύμφωνα με τις πωλήσεις της θα γίνει πλατινένιος και ο δεύτερος αφορά το τραγούδι «Μαγαζί» που έχει γίνει «ύμνος» στα clubs και στο οποίο συμμετέχει φιλικά και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το συγκεκριμένο τραγούδι διαθέτει μία αμεσότητα που έχει «αγγίξει» τον κόσμο και το γεγονός ότι το κοινό το έχει αγκαλιάσει αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Η συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών στο «Μαγαζί» είναι εξαιρετική και είναι αυτό που λέμε η «ισχύς εν τη ενώσει».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για όποιους δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν το cd από την εφημερίδα θα έχουν τη δυνατότητα να το προμηθευτούν σε λίγες μέρες από τα δισκοπωλεία, όπου θα κυκλοφορήσει από την Spicy.

Αυτό το διάστημα ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στο studio, όπου ετοιμάζει τα νέα του τραγούδια. image-7580b52a93e1ea591c1d2dc92c1d28b0762e9178dba979b99e152fd4ed731f40-V

Διαφήμιση
Διαφήμιση