HomeCity GuideΦρύνη Βλάχου: «Το τραγούδι είναι το μεγάλο μου πάθος»

Φρύνη Βλάχου: «Το τραγούδι είναι το μεγάλο μου πάθος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνέντευξη στον Xρυσοβαλάντη Ανδρουλάκη

Mία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νέας εποχής είναι η Φρύνη Βλάχου.

Το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής της και η εντυπωσιακή της εμφάνιση είναι δύο στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Οι μετοχές της χτυπούν συνεχή limit up ωστόσο η ίδια παραμένει προσγειωμένη, με τα λόγια της στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο zougla.gr να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

1Aναλυτικά όσα δήλωσε:

Mίλησε μας λίγο για εσένα για να μάθει ο κόσμος ποια είναι η Φρύνη Βλάχου…

Γεννήθηκα στην Αθήνα, έχω καταγωγή από την Κεφαλονιά αλλά μεγάλωσα στην Πάτρα. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι το οποίο είναι το μεγάλο μου πάθος.

Πως ασχολήθηκες με τη μουσική;

Από πολύ μικρή ένιωσα την ανάγκη να ασχοληθώ με τη μουσική, ωστόσο άργησα να εξωτερικεύσω τη θέλησή μου να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτήν. Μέχρι κάποια ηλικία πίστευα ότι η κομμωτική θα ήταν το επάγγελμα που θα ακολουθούσα ωστόσο μέσα μου με έτρωγε το σαράκι της μουσικής.

Και πώς παίρνεις την απόφαση ότι θα ασχοληθείς επαγγελματικά με το τραγούδι;

Το ένστικτό μου με οδήγησε να κυνηγήσω το όνειρό μου. Σύμμαχους σε αυτήν την προσπάθειά μου βρήκα την οικογένειά μου κι έτσι σιγά σιγά έκανα τα πρώτα μου βήματα στο τραγούδι.
2Ποιος είναι ο άνθρωπος που σε προέτρεψε να ακολουθήσεις το μεγάλο σου όνειρο;

Ένας θείος μου ο οποίος είναι επαγγελματίας μαέστρος-πιανίστας. Αυτός ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα. Από αυτόν πήρα τις σωστές μουσικές βάσεις και τις γνώσεις στο τραγούδι.

Τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα που τα έκανες;

Ξεκίνησα να εργάζομαι επαγγελματικά στην Πάτρα όπου μεγάλωσα. Οι επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων με τους οποίους συνεργάστηκα με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και γι’ αυτό τους ευχαριστώ.

Η Πάτρα όμως δεν… χωρούσε ένα ταλέντο όπως εσύ. Κι έτσι πήρες την απόφαση να έρθεις στην Αθήνα για να κυνηγήσεις το όνειρό σου…

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να εξελιχθώ και να ανοίξω τα φτερά μου να πετάξω σε ουρανούς πιο δύσκολους. Κι έτσι το πείσμα μου και η αγάπη μου για τη μουσική με έφερε εδώ στην Αθήνα, όπου είχα την τύχη να δουλέψω δίπλα σε καταξιωμένους τραγουδιστές, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, με τον οποίο εργάζομαι τώρα στο Frangelico. Eπίσης έχω εργαστεί στο πλευρό των Νίκου Οικονομόπουλου, Νίκου Βέρτη και άλλων γνωστών τραγουδιστών.
3Από αυτές τις σημαντικές συνεργασίες έμαθες πράγματα;

Φυσικά και έμαθα πολλά πράγματα. Ήταν μεγάλο σχολείο για εμένα. Και ακόμα μαθαίνω και όπως αναφέρει και η λαϊκή ρήση «όσο ζεις μαθαίνεις». Πάντως νιώθω υπερήφανη γιατί ότι έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Πατάω γερά στα πόδια μου και εισπράττω μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, που για κάθε καλλιτέχνη είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Αυτό το διάστημα που εμφανίζεσαι;

Αυτό το διάστημα εμφανίζομαι στο Frangelico, όπου έχω τη μεγάλη τύχη να εργάζομαι δίπλα στον μεγάλο Σταμάτη Γονίδη. Έναν καλλιτέχνη τον οποίο θαυμάζω από μικρή. Είμαι πολύ χαρούμενη επίσης που εργάζομαι δίπλα στους Σάκη Αρσενίου και Ελένη Χατζίδου, που είναι εξαιρετικοί τραγουδιστές και καλά παιδιά. Γενικά είμαι στην καλύτερη φύση της ζωής μου. Και θέλω να ευχαριστήσω την επιχείρηση του κ. Θανάση Γκουγκούση για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει, τον μαέστρο μου, Γιάννη Πετρίδη καθώς και φυσικά τον μέντορά μου και μάνατζερ Ηλία Παπαζαφειρόπουλο, ο οποίος με έχει στηρίξει σε κάθε μου βήμα.

4