HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζονται οι εργασίες για το νέο κατάστημα της σουηδικής H&M στο Ηράκλειο

Συνεχίζονται οι εργασίες για το νέο κατάστημα της σουηδικής H&M στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου για το χώρο που θα φιλοξενήσει το 20ο κατά σειρά κατάστημα της διάσημης σουηδικής εταιρείας με είδη ένδυσης και αξεσουάρ H&M, στην Ελλάδα.

Παρά την οικονομική κρίση, η εταιρεία τολμά να προχωρήσει σε μία ακόμη επένδυση στην Κρήτη, και έτσι μετά τα Χανιά, το Ηράκλειο θα αποκτήσει σύντομα ένα νέο πολυκατάστημα, που θα στεγαστεί στο αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα της πρώην Εμπορικής Τράπεζας, απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου.

h&m

Η σουηδική εταιρεία Hennes & Mauritz θα λειτουργήσει στο Ηράκλειο ένα από τα μεγάλα πολυκαταστήματά της με όλες τις σειρές των συλλογών τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό που έχει κάνει διάσημη τη σουηδική εταιρεία είναι η συνάρτηση ποιότητας – τιμής και κυρίως η γρήγορη ανανέωση των ειδών της.

Αρχικά, στις προθέσεις της εταιρείας ήταν να λειτουργήσει το κατάστημα του Ηρακλείου μέσα στις πρώτες ημέρες του 2016, ωστόσο οι συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των μηχανικών για το ασφαλιστικό, προκαλούν κάποιες ακόμη τυπικές καθυστερήσεις.

Οι προετοιμασίες πάντως στο κτίριο συνεχίζονται και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, όταν το κατάστημα θα εγκαινιαστεί θα λειτουργεί σε τρεις ορόφους.

h&m3

Διαφήμιση
Διαφήμιση