HomeΣΠΟΡΣτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών -Νέων Γυναικών η Α.Λ. Μεσαράς

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών -Νέων Γυναικών η Α.Λ. Μεσαράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα Χανιά, ήταν η πόλη που φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών -Νέων Γυναικών στο ξίφος ασκήσεως.

Σε σχετική ανακοίνωση της Α. Λ. Μεσαράς, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Παρούσα και η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς, αν και στη συγκεκριμένη κατηγορία δεν έχει αθλητές.

Στα ατομικά, με την Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα, η οποία είχε πάρει τη πρόκριση από την κατηγορία  (νεανίδων). Και όχι μόνο έδωσε το παρών αλλά κάνοντας 3 νίκες και 2 ήττες στην poul και περνώντας νικηφόρα ένα νοκ άουτ (Παναγιωτοπούλου Α.Ο.Ξ. Αιγάλεω 15-10) μπήκε στην 8αδα. Εκεί την περίμενε η 1η  στη βαθμολογία και μετέπειτα πρωταθλήτρια Κοντοχριστοπούλου, η οποία τη σταμάτησε στη πορεία προς το μετάλλιο ,κάτι που είχε καταφέρει στο περυσινό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών.

Στα ομαδικά, την Κυριακή με τους Αυγουστάκη ,Κάζηλα και Κωστάκη οι οποίοι κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν την  Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων ανδρών (μέχρι 20 χρονών) σε ένα αγώνα άνισο ως προς τους έμπυρους και πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία ,αντιπάλους τους, αντιμετώπισαν την ομάδα του Πανελληνίου για την είσοδο τους στην 4αδα.Η ομάδα του Πανελληνίου ,φανερά δυνατότερη επιβλήθηκε 45-15 της ομάδας των νεαρών Μεσσαριτών αθλητών .

Στα κορίτσια η ομάδα της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς ,αποτελούμενη από την Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα  , Σφακιανάκη Δήμητρα και Λαντζουράκη  Στέλλα αντιμετώπισαν την ομάδα της ΛΟΑ ,χάνοντας στις λεπτομέρειες  44-42,κατακτόντας  την 5η θέση ,στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, δίνοντας αρκετούς βαθμούς στο σωματείο της Μεσσαράς.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα των Χανίων για την άψογη διοργάνωση».

ksifomaxia

Διαφήμιση
Διαφήμιση