HomeΣΠΟΡΛάρισα Κισσαμικός 1-0

Λάρισα Κισσαμικός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Κρητικούς και μόλις στο 2΄ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, το σουτ όμως του Μπόγιοβιτς αποκρούστηκε με υπερένταση από τον Λαζαρίδη.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα η ΑΕΛ ήταν εκείνη που είχε με την κατοχή της μπάλας, αλλά και την υπεροχή εντούτοις όμως δεν είχε καταφέρει να μπει στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Όλα αυτά μέχρι το 32΄ όταν το πλασέ του Κουτσιανικούλη, περάσε ελάχιστα δίπλα από το αριστερόδ δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη, με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55΄ η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου έφτασε κοντά στο 0-1, το σουτ όμως του Ποσίνκοβιτς αποκρούστηκε από τον Ξενοδόχοφ .

Η φάση αυτή «ξύπνησε» τους Θεσσαλούς οι οποίοι από το σημείο εκείνο και μετά αύξησαν την πίεση του προς τα καρέ των Χανιωτών.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σε δυο περιπτώσεις να φτάσουν κοντά στο γκολ, χωρίς ωστόσο να το πετύχουν. Αρχικά στο 59΄με την κεφαλιά του Μαρουκάκη να αποκρούεται από τον Λαζαρίδη πάνω στη γραμμή, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Ρέντζα στο 72΄.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ο Μαρουκάκης στο 86΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Τζημογιάνη, το οποίο έκτέλεσε εύστοχα ο Μπόγιοβιτς για να κάνει το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν με παίκτη λιγότερο το παιχνίδι λόγω της αποβολής του Μάνιας στο 93΄ με 2η κίτρινη κάρτα.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης):Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης (46′ Ρέντζας), Μονιάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Ουρτάδο, Βαρέλα (78′ Ναγιάρ), Κουτσιανικούλης (46′ Λαμπρόπουλος), Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος):Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης (9′ λ. τρ. Τζημογιάννης), Κουρτεσιώτης, Ενγκουέμ, Σελινιωτάκης (77′ Μάνιας), Αυγενικού (63′ Λώττας), Βαττής, Σαπαλίδης, Ποσίνκοβιτς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση